Využití Loxone Miniserveru o vánočních svátcích!


17 prosince, 2012 in Know How

Mějte klidné a bezstarostné vánoční svátky. Loxone Miniserver se bude starat o vše kolem Vás, takže se klidně můžete ponořit do pěkné vánoční nálady.

Miniserver, jako srdce inteligentní domácnosti, dokáže dohlížet na bezpečnost Vašeho domu. Pokud zapomenete, tak dá pozor na bezpečnost Vašeho domu, úspory, vánoční osvětlení… zkrátka na celou Vaší domácnost tak, aby jste mohli Vánoční svátky prožít v klidu a bez zbytečných starostí. Jsme si jisti, že se Vám budou následující tipy líbit.

Miniserver jako Váš osobní strážce!

Právě o Vánocích se hromadí počet vloupání. Mnoho lidí navštěvuje přes vánoční svátky své blízké nebo si užívají zaslouženou zimní dovolenou. V tomto období mají lupiči žně a je velmi důležité, aby právě v tomto čase byl Váš majetek dostatečně ochráněn. Miniserver Vám s alarmem rád pomůže a nechá zloděje za branami Vašeho domu.

    VÁŠ OSOBNÍ ALARM

Při vniku neoprávněné osoby do Vašeho domu, pošlou senzory pohybu Miniserveru signál a ten zareaguje tak, jak si jen budete přát:

  • venku i uvnitř domu začnou blikat světla jako na diskotéce
  • Audio systém začne hrát na plné pecky
  • přes službu Callerservice budete o vloupání včas informováni

Mnoho dalších informací o alarmu můžete získat zde!

SIMULACE PŘÍTOMNOSTI, KDYŽ NEJSTE DOMA

S novou inteligentní simulací přítomnosti spouští Miniserver v domácnosti procesy tak, jako byste byli doma. Dům se tváří jako by ho někdo v daném čase obýval, i když trávíte čas daleko od domova. Nahrávání simulace přítomnosti se provádí z Vašeho chování během běžného života v domě. Při spuštění simulace přítomnosti se dům chová jako by byl právě obýván a tím drží zloděje dostatečně daleko.

Miniserver – mistr vánočního osvětlení

blog_grafik_lichterkette_v2

V žádném jiném období nespotřebujeme více energie na osvětlení, než o vánocích. To je částečně proto, že v zimním období máme nejkratší dny v roce a také proto, že chceme aby se náš dům tvářil jako vánoční stromeček. Vnitřní a venkovní osvětlení je potom velmi nákladné. Proto Loxone Miniserver používá světelné senzory v kombinaci se senzory pohybu a řídí spotřebu energie, která v dnešní době není žádná levná záležitost. Znamená to, že se spotřebuje jen tolik energie, kolik je nezbytně nutné.

  1. V ranních hodinách je venkovní osvětlení nastaveno na minimální až nulový výkon. V podvečer s venkovním stmíváním začíná Loxone Miniserver měnit osvětlení celého domu do pohádkového charakteru. Zpočátku se osvětlení začíná pomalu rozzařovat v závislosti na intenzitě tmy. Můžete také nastavit, aby se venkovní osvětlení o půlnoci automaticky vyplo.

Další informace o dostupných možnostech ovládání osvětlení naleznete zde!

Miniserver jako domovník

Nejen, že Váš Miniserver odláká nezvané hosty od Vašeho domu, ale postará se také o chod celého domu, když nejste v domě přítomni. Nastavte si svůj dům do režimu dovolená, který může obsahovat tyto funkce:

– topení se přepne do režimu zámrazy

– všechna zařízení, která jsou ve Stand-By režimu se vypnou

– alarm a simulace přítomnosti jsou aktivní

S Loxone Miniserverem se Vám otevírají možnosti jak individuálně a zároveň pohodlně ovládat svůj chytrý dům. Nechte se inspirovat našimi referenčními projekty a změňte Váš dům s Loxone k plné dokonalosti:

Dopřejte si pohodlí ve Vašem domě! Nebudete litovat!

sterne

Tímto způsobem chceme popřát celému týmu Loxone, také našim čtenářům, partnerům, zákazníkům a fanouškům ze sociálních sítí, příjemné a bezstarostné prožití vánočních svátku!!!

//

Chci být informován o novinkách