Představení Loxone App 2.0 a Config 3.0


2 září, 2011 in Zákulisí

Zažijte domácí automatizaci od Loxone s řadou novot! V září nezůstane kámen na kameni! Vydaly se nové App a také konfigurační software 3.0. Systém dostál velice zásadních změn. Přesvědčte se sami. Nejdůležitější novinky:

Úplně nová dimenze inteligentních domů:

Loxone Config 3.0 je připraven ke stažení. Nepropásněte!

Tuto aktualizaci si nesmíte nechat uniknout! Seznam změn a vylepšení je téměř nekonečný.Podpora nových Extensions, automatické žaluzie, programovací skripty, nové blokové funkce a mnoho dalších. Aktualizujte Váš Miniserver na novou verzi 3.0 a udělejte z Vašeho inteligentního domu ještě více!

Info & Download

App pro Android ve finální verzi

Ovládejte Váš dům se zařízením s operačním systémem Android! Naše App je od teďka připravena ve finální verzi ke stažení!

Verze 2.0 přináší nové blokové funkce, uživatelsky definovatelné statusy, množství vylepšení a dalších novinek pro mobilní telefony a tablety s OS Android.

Info & Download

Aktualizace: Nové App pro iPhone, iPod a iPad

Množství nových blokových funkcí a vylepšení také pro iOS!

Nyní s podporou automatických žaluzií, časovače, alarmu, sauny, uživatelsky definovaných statusů a mnoho dalších! Nově: možnost nahrávání úloh pro vykonávání úkonů v libovolný čas!

Děkujeme všem betatesterům

Na tomto místě bychom velice rádi poděkovali všem, kteří se účastnili betatestování našich softwarových produktů. Děkujeme za každý feedback, který jsme od Vás dostali. Bez Vaší pomoci by dnes nemohl release aplikací vyjít!

Chci být informován o novinkách