Uživatelé Androidu pozor: Nový update App s integrací kamer!


20 června, 2012 in Technologie

Od minulého týdne je k dispozici nová verze App pro Android. Stáhnout ji můžete na našich stránkách nebo přímo v Google Play.

Přehled novinek

Ovládání dveří: Ihned víte, kdo stojí před Vašimi dveřmi!

Nyní si můžete nechat zobrazit obraz a pustit zvuk z Vaší internetové kamery. Lze tak pohodlně sledovat to, co se děje u Vás před brankou, dveřmi nebo kdekoliv jinde. Pokud aplikace běží v pozadí, okamžitě Vás po zazvonění na tuto událost upozorní. S vhodnou kamerou/interkomem můžete skutečně s Vaší návštěvou mluvit na dálku.

Více informací se dozvíte zde >

Heslo pro vizualizaci: Dodatečné zabezpečení Vaší domácnosti

Nově máte možnost dodatečně zabezpečit Vaše funkce ve vizualizaci. Pokud nějakou funkci zabezpečíte, bude uživatel muset ještě zadat heslo, aby ji mohl ovládat.

Mnoho dalších vylepšení

App je ještě stabilnější a výkonnější. Mnoho dalších vylepšení, jako například možnost uživatelsky definovaného řazení nebo zobrazení vypínačů, dělají naší App vynikajícím nástrojem pro denní používání.

Další podrobnosti se dozvíte zde >

Ještě nemáte Loxone systém?

Pokud ještě nemáte náš systém doma, ale přesto byste si rádi vyzkoušeli App v praxi, máme pro Vás řešení. Stáhněte si naší APP po ovládání inteligentního domu pomocí Android, spusťte ji a zvolte možnost „Spojit s testovacím Miniserverem“!

Chci být informován o novinkách