Velká příležitost pro mladé elektrikáře, kterou nedávno umožnila SPŠ Třebíč


6 května, 2021 in Zákulisí

Budoucnost se odehrává nyní! Díky tomu, že je systém Loxone instalován ve většině inteligentních elektroinstalací, práce s ním se stává prakticky nevyhnutelnou. Proto SPŠT v Třebíči nabízí studentům jedinečné výhody tohoto systému.

Budoucnost se odehrává nyní! Díky tomu, že je systém Loxone instalován ve většině inteligentních elektroinstalací, práce s ním se stává prakticky nevyhnutelnou. Proto SPŠT v Třebíči nabízí studentům jedinečné výhody tohoto systému.

Co čeká studenty elektrotechniky v budoucnu?

Inteligentní systémy už dávno nejsou luxusem, právě naopak, stávají se efektivním řešením elektroinstalace v projektech různého rozsahu. Krásným příkladem je projekt Císařská vinice společnosti JRD. Kromě nezastavitelného růstu těchto masivních komplexů, stále více jednotlivých domácností začíná využívat systémy smart home. Bytové jednotky i RD, jsou nyní napěchované technologií, která vyžaduje úroveň znalostí nad rámec toho, co se studenti elektrotechniky učí. A další takové projekty, malé i velké stále přibývají! Tou dobou, kdy dnešní prváci dostudují, už se jednoznačně budou muset s těmito systémy potýkat. Každý ze studentů má ale díky průmyslovce v Třebíči možnost se dobře připravit.

Možnosti pro studenty

Žáci se naučí zapojit, nakonfigurovat i nainstalovat systém Loxone. To se děje v několika fázích obtížnosti.

Výukové panely
Student pracuje s výukovým panelem
Kromě obtížností, jsou panely rozděleny i podle témat jako zabezpečovací systém, ovládání osvětlení, topení, měření hladiny vody atd.  Díky jednoduchosti systému, je na tréninkových panelech možné nasimulovat prakticky jakékoli řešení. Takto si na své přijdou všichni, od studentů IT až po silnoproudaře.

Žáci se budou učit programovat systém Loxone v rámci praxe. Po úspěšném absolvování výuky získají certifikát, který jim otevře řadu zajímavých pracovních příležitostí nejen v ČR, ale i v zahraničí.

Proč Loxone?

Nejen naše škola vidí budoucnost v automatizaci. Líbí se nám ucelená koncepce systému pro inteligentní dům, komerční objekty i průmysl. Komfortní programování celého systému a jednoduchost vizualizace

Radek Šimůnek

SPŠT Třebíč

SPŠT Třebíč není jedinou školou, která se rozhodla svoje studenty připravit na rychle se šířící smart home systémy. Jsou tu další jako např. SPŠSE Dukelská, SPŠ Prosek, nebo Linzer Technikum v Rakousku.

Chceme studentům pomáhat

Investovat do studentů znamená investovat do budoucna, toho jsme si plně vědomi. Proto rádi školy podpoříme naším zvýhodněným programem. Pro bližší info nás neváhejte kontaktovat, s radostí vám zodpovíme všechny dotazy a můžeme vám nabídnout bezplatnou konzultaci vašeho projektu.

Zaujalo vás to?

Pracujete ve školství?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci všech druhů projektů, ať už se jedná o inteligentní dům, komerční nemovitost nebo speciální projekt. Neochuzujme o něj naše studenty.

Jste elektrikář?

Stále více lidí dnes po inteligentním bydlení touží. Chcete převahu nad konkurencí a hodnotu pro své zákazníky? Loxone je partner, o kterého se můžete opřít.

Chci být informován o novinkách