Skanska Reality a Loxone spojily síly pro moderní udržitelné a úsporné bydlení


18 srpna, 2021 in Zákulisí

Loxone nově spolupracuje s jednou z top developerských společností na českém trhu. Rezidenční developer Skanska bude nabízet chytré byty s automatickým řízením technologií, jako jsou stínění či topení. Společná cesta vede k ještě většímu komfortu obyvatel, který spočívá i v energetických úsporách a vyšší udržitelnosti domácností.

Společnost Skanska nezapře své skandinávské kořeny. Proto se ve svých developerských projektech intenzivně zabývá udržitelností výstavby i následného bydlení, cílí na co nejvyšší úsporu vody i energie a zároveň maximální komfort pro klienty. Od července tohoto roku jí v tom pomůže i Loxone.

Skanska Reality začne ve svém klientském centru v pražském Karlíně (Skanska Home Center) prezentovat a nabízet balíčky inteligentní automatizace technologií od Loxone. Zájemcům je pak nechá instalovat do domácností ve svých nově realizovaných bytových domech.

Skanska Home Center

Klienti více vyhledávají smart řešení

„Je to pro nás další krok na cestě k modernímu udržitelnému bydlení. Ale reflektujeme tím i situaci na trhu. Klienti se na smart řešení ptají více než dříve. Těm, které toto téma zaujalo, chceme jít naproti našimi předpřipravenými balíčky,“ vysvětluje Anna Pelešková, specialistka marketingu a komunikace Skanska Reality.

První balíček nabízí chytré řízení topení, ve druhém se k němu přidává automatické stínění. Třetí povyšuje předchozí dva balíčky ještě o správu aktuální spotřeby energií. Největší přidanou hodnotou je právě rozšiřitelnost systému, pokud o to obyvatel projeví zájem.

Jak vidí spolupráci Loxone?

Skanska Reality je developer, který rád inovuje a chce předat svému klientovi bydlení, které s ním může růst. Společnost hledala technologii, která nebude klienty trápit měsíčními poplatky a nebude jim nařizovat, které konkrétní zařízení si musí koupit. S touto otevřeností systému si uživatel může pořídit jakoukoli žaluzii nebo zkrátka jiný doplňující hardware. Díky tomu si bez problémů rozšíří svůj smart home.

Pavel Lískovec

technický a obchodní ředitel, Loxone

Prohlédněte si…

První projekt, v němž budou moci klienti balíčky využít, nese název Albatros Kbely – 2. etapa. Takto bude vypadat:

Zdroj fotografií využitých v článku: Skanska Reality

Zaujalo vás to?

Ikona lopaty

Jste developer nebo zájemce o inteligentní bydlení?

Miniserver Loxone je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci všech druhů projektů, ať už se jedná o inteligentní dům, komerční nemovitost nebo speciální projekt.

Elektrikář

Jste elektrikář, nebo instalační firma?

Stále více lidí dnes po inteligentním bydlení touží. Chcete převahu nad konkurencí a hodnotu pro své zákazníky? Loxone je partner, o kterého se můžete opřít.

Mohlo by vás také zajímat

Chci být informován o novinkách