NOVĚ: Senzor přítomnosti a Touch Pure


18 května, 2020 in Technologie

V Loxone neustále pracujeme na vývoji nových produktů. Zároveň hledáme cesty, jak vylepšit stávající sortiment. Tentokrát jsme se zaměřili na Pohybový senzor Tree a obohatili jej o zcela nový akustický senzor. Jsme hrdí na to, že vám dnes můžeme představit nový Senzor přítomnosti Tree, který vám umožní využívat zcela nových funkcí.

Tím to ale nekončí. Jedinečné tlačítko Touch Pure jsme oblékli do nového kabátku a jeho vzhled i funkčnost jistě uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Senzor přítomnosti Tree

Pohybové senzory jsou základními prvky, které jsou potřeba pro automatizaci domácnosti, kanceláře nebo budovy. Pouhé snímání pohybu ovšem nemusí v určitých situacích stačit, jelikož ne všechny činnosti zahrnují aktivní pohyb. Ano, s Loxone je možné pracovat s časováním tak, by vyhovovalo činnostem, které jsou typické pro danou místnost. I přesto zde byl prostor pro zlepšení, které najde své uplatnění v nepravidelných prostorech a ve chvílích, kdy jste sice v místnosti, ale sedíte například na pohovce a sledujete oblíbený seriál.

Na základě těchto potřeb jsme vyvinuli zcela nový Senzor přítomnosti Tree, který je osazen kromě PIR a senzoru jasu i akustickým senzorem!

 

Zde je přehled funkcí, které Senzor přítomnosti přináší:
  • Unikátní multisenzorový systém (infračervený senzor, akustický senzor, senzor jasu) k efektivnějšímu ovládání světel, topení, funkcím AAL atp.
  • Vysoký dosah: 360° snímání pod úhlem 110° (průměr 8 metrů při výšce stropů 3 metry).
  • Senzory přítomnosti mohou snížit náklady na hardware v nepravidelných prostorách, které by vyžadovaly více pohybových senzorů.
  • Individuálně nastavitelná prahová hodnota pro akustické čidlo v rámci detekci přítomnosti
  • Individuálně nastavitelná prahová hodnota pro akustické čidlo v rámci alarmu.
  • Detekce nouzových situací
  • Technologie Tree pro snadnou montáž a zprovoznění

Touch Pure

Loxone Touch Pure získal nový vzhled. Nejen, že vypadá skvělě, ale má také ještě lépe definovány oblasti dotykových bodů. Tento facelift je čistě kosmetický, takže všechny funkce Touch Pure zůstávají zachovány tak, jak je znáte.

  • Ovládání pomocí pěti dotykových bodů
  • Integrovaný teplotní a vlhkostní senzor
  • Vestavěné podsvícení *
  • Dostupný ve verzi Tree i Air

*K dispozici ve variantách Tree a Air, které jsou trvale napájeny.

– Speciální tip –

mladý pár konzultuje projekt svého budoucího domu

Děláte elektroinstalace? Nabídněte zákazníkům více!


Hardware 100% vyladěný pro inteligentní automatizaci Loxone, stovky hotových funkcí, špičkový software zdarma, nástroje na plánování a kalkulace, žádné licence, perfektní podpora, individuální konzultace, … To vše můžete využít, jít s dobou, a nabídnou zákazníkům to nejlepší. Posuňte svůj byznys na novou úroveň. Zjistěte více o spolupráci s Loxone a staňte se naším partnerem!

Chci být informován o novinkách