Bez Loxone si bydlení již neumíme představit, říká majitel domu


21 dubna, 2022 in Reference

Ze začátku nevěděli, co je s Loxone čeká. Teď využívají veškeré funkce, které jim systém nabízí. Vlastní chytrý dům v Chudeníně si jeho obyvatelé zamilovali. Majitele nadchl především Audioserver.

Loxone a inteligentní automatizace byly pro majitele zpočátku velkou neznámou. Když se s přítelkyní rozhodli stavět, povědomí o chytrých domech měli. Ale mít takto řešenou domácnost se jim zdálo jako sci-fi, a to kvůli představě o ceně a užívání takového řešení. Nakonec se však přiklonili na stranu Miniserveru, plácli si s Loxone Partnerem a dnes si klíčové rozhodnutí nemohou vynachválit.

Fakta

Lokalita:
Chudenín (Plzeňský kraj)


Loxone Partner:
Jakub Kulhánek (Silver)


Loxone řídí:
Osvětlení
Vytápění/chlazení
Zabezpečení
Stínění
Přístup
Multimédia

Obyvatelé domu na Loxone vsadili u všech běžných technologií. Do systému partner integroval osvětlení, v obýváku a kuchyni jsou světla stmívatelná. Automaticky se regulují i žaluzie a v některých pokojích vnitřní teplota. Spoléhá se i na chytrý přístup a zabezpečení s kontakty na všech oknech.

Co říká majitel domu?

Po přihlédnutí k finanční dostupnosti jsme se rozhodli, že chytrou domácnost od Loxone využijeme. Dnes si náš dům bez tohoto zařízení nedokážeme představit. Díky Loxone si člověk velmi snadno a ochotně odvykne od jinak běžných denních činností, jakými jsou hledání klíčů, manuální rozsvícení světel nebo manipulace se žaluziemi. Třešničkou na dortu je nyní nově zabudovaný Audioserver. Pro mě jakožto milovníka hudby je to opravdu skvělý doplněk domácnosti.

Tomáš György

majitel

Nahlédněte:

Pohled na dům
Obývák
Jídelna u obýváku
Koupelna
NFC Code Touch
Podsvícená postel

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikář

Jste elektrikář?
Chcete svým zákazníkům také nabízet jedinečnou automatizaci budov založenou na Loxone Miniserveru, který se hodí do projektů všeho druhu? Kontaktujte nás a využijte silnou spolupráci s Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domů.

Ikona lopata

Máte vlastní projekt?
Chcete také využít Loxone ve vašem vysněném projektu? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci domů, komerčních nemovitostí nebo speciálních projektů.

Chci být informován o novinkách