Novinka: Install 7 Speaker Passive


16 září, 2021 in Technologie

Nový reproduktor Install 7 Speaker Passive zaujme mimořádně rovnoměrným a širokým rozptylem, který zanechá vynikající zvukový dojem. Stropní reproduktor byl vyvinutý speciálně k použití s Audioserverem od Loxone.

Vestavěný reproduktor Install 7 Speaker Passive (č. p.: 100497) přináší zvukové vlastnosti, které jsou v jeho cenové třídě jedinečné:

  • Jednorámová konstrukce s o 50 % větší plochou membrány
  • Jednolitý zvuk v celé místnosti díky působivé stabilitě jeho hladiny
  • Bohaté basy s až čtyřnásobným výstupním výkonem
  • Dokonalé vyladění pro použití s Loxone Audioserverem

Nový reproduktor bude mít stejné rozměry i vzhled jako doposud prodávaný Loxone Speaker. Liší se však dalšími parametry. Tady je srovnání:

Loxone Speaker Install 7 Speaker Passive
Jmenovitý výkon 30 W 40 W
Maximální výkon 60 W 80 W
Jmenovitá impedance 8 Ohm + 8 Ohm 8 Ohm
Maximální hlasitost 86 dB 88 dB
Frekvenční rozsah 60 Hz 20 kHz 50 Hz 28 kHz

Odborník na vše kolem zvuku quadral

Společnost quadral je specialista na reproduktory z Hannoveru. Již skoro 50 let je symbolem vysoce kvalitních hi-fi komponentů a je také jedním z největších německých výrobců reproduktorů. O špičkových znalostech firmy quadral v oblasti akustiky svědčí nespočet nejlepších hodnocení v odborných časopisech a na specializovaných internetových portálech. V říjnu 2020 quadral převzala společnost Loxone a od té doby je součástí Loxone Group. Novinka s názvem Install 7 Speaker Passive Speaker je předzvěstí dalších společných produktů.

Hudba nás provází celým životem. Co právě posloucháme, se odráží v našich emocích. Naším posláním ve společnosti quadral je umožnit reprodukci hudby v nejvyšší kvalitě za dostupnou cenu pro každého. Naše bohaté zkušenosti jsou zárukou zážitku z poslechu. Spojení quadralu a Loxone otevírá nové, vynikající možnosti, jak zákazníkům přinést radost a přidat na kvalitě života.
Volker Schwerdtfeger

CEO, quadral GmbH

Zaujalo vás to?

Elektrikář Loxone spolupráce
Jste elektrikář? Chcete svým zákazníkům nabídnout jedinečnou automatizaci budov založenou na Loxone Miniserveru? Kontaktujte nás a využijte silné spolupráce se společností Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domů.
Lopata Loxone vlastní projekt
Máte vlastní projekt? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci všech druhů projektů, ať už se jedná o inteligentní dům, komerční nemovitost nebo speciální projekt.

Chci být informován o novinkách