Przylądka Marzeń – Inteligentní domy k pronájmu u polského pobřeží


20 prosince, 2021 in Reference

Penzion Przylądek Marzeń je místo, kde můžete snít. Přímořské letovisko v blízkosti polské obce Ustronie Morskie spojuje vášeň pro cestování, blízkost přírody a vysoký standard. Každý ze čtyř penzionů byl vybavený systémem Loxone. Jeho hlavním úkolem je ulevit majitelům zařízení.

Jaké funkce domy získaly?

Majitelé se o Loxone dozvěděli od svého designéra. Chtěli, aby je automatizovaný systém osvobodil od některých povinností spojených s chodem centra. Loxone dokázal vyřešit všechny problémy a teď je zodpovědný za  řízení vytápění, osvětlení, audia, alarmu a zavlažování travnatých ploch.

Inteligentní domy k pronájmu jsou obklopené krásnou polskou přírodou – lesy z jedné strany a poli z druhé. Pláž je vzdálená jen 400 metrů. Příroda hraje v zařízení Przylądek Marzeń důležitou roli, proto i vytápění muselo být ekologické a ekonomické. V budovách jsou nainstalovaná dotyková tlačítka s měřením teploty, senzory přítomnosti a senzory otvírání oken a dveří. Vzájemné působení těchto komponentů pomáhá výrazně šetřit energii.

Nejlepší na Loxone je, že ty stejné senzory disponují i funkcemi alarmu.

Fakta

Lokalita:
Wieniotowo, obec Ustronie Morskie, Západopomořanské vojvodství


Dispozice:
4 domy s rozlohou 63 m²


Název objektu:
Przylądek Marzeń


Projektant:
LOOKAstudio


Loxone Partner:
AKMILUS Smart Home


Funkce Loxone:
automatické zavlažování, osvětlení, audio, vytápění, alarm

Tlačítko Touch Tree
Automatické
osvětlení

V každém příbytku je možné ovládat různé světlené nálady jediným dotykovým tlačítkem. Hosté pozitivně reagují na moderní řešení.

alarmová siréna
Inteligentní
alarm

Alarmová siréna Loxone zajišťuje bezpečnost domácností tím, že zohledňuje informace odeslané senzory přítomnosti, teplotními senzory a okenními kontakty.

Przyladek Marzen automatické zavlažování
Inteligentní
zavlažování

Krásný trávník vyžaduje starostlivost. Díky údajům z meteostanice Loxone systém spustí zavlažovače vždy ve správný čas.

„Loxone nám výrazně ulehčuje v chodu centra, to byl jeho hlavní účel. Pro někoho, kdo uvažuje o inteligentní instalaci, mám určitě radu, aby se pro ni rozhodl, využil šanci a následně ji přizpůsobil sobě a svým požadavkům. S Loxone je to určitě možné.“

Bartosz Chmielewski

Majitel, Przylądek Marzeń

Loxone Partner:
AKMILUS Smart Home

Majitelé se domluvili s  AKMILUS Smart Home – Loxone Gold Partnerem z Kołobrzegu – aby automatizaci realizoval. AKMILUS již od roku 2002 poskytuje kvalitní služby v oblasti výstavby a rekonstrukcí moderních elektroinstalací. Společnost má zkušenosti s realizací velkých projektů a kompletních automatizačních systémů.

AKMILUS Gold Partner Loxone

Jak vypadá Przylądek Marzeń?

Realizace byla dokončená v červenci 2021. Majitelé již uvažují o rozšíření centra o další budovy – samozřejmě vybavené systémem Loxone. Takto vypadají inteligentní domy:

Penzion Przyladek Marzen
Przyladek Marzen penzion
Przyladek Marzen automatické zavlažování
Przyladek Marzen penzion
Senzor přítomnosti na stropě
Dotykové tlačítko pro ovládání chytré domácnosti Loxone

Zaujalo vás to?

Elektrikář Loxone spolupráce

Jste elektrikář?

Chcete svým zákazníkům nabídnout jedinečnou automatizaci budov založenou na Loxone Miniserveru? Kontaktujte nás a využijte silnou spolupráci so společností Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domov.

Lopata Loxone

Máte vlastný projekt?

Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci všech druhů projektů, ať už se jedná o inteligentní dům, komerční nemovitost nebo speciální projekt.

Chci být informován o novinkách