Loxone z vás udělá ranní ptáče


17 března, 2022 in Technologie

Inteligentní domácnost s Loxone vás jemně vyvede z říše snů. Skoro ani nepoznáte, že už bdíte. Světlo se ráno aktivuje a postupně se zintenzivní. Stínění se pomalu otevře, aby do ložnice vpustilo první sluneční paprsky decentně doprovázené vaší oblíbenou hudbou, rádiem či zvukem zpívajících ptáčků. Nic není lepší než začít den příjemným probuzením.

Konec hlasitému a nepříjemnému budíku, který vás každé ráno akorát nervuje. V inteligentní domácnosti zažijete jemné probuzení. Všechny technologie navíc skvěle spolupracují.

Během spánku můžete mít stínění zatáhnuté, aby vás nerušila pouliční světla. A automatika se postará, aby se lamely včas vytáhly tak, aby do místnosti pustily denní světlo pro příjemné vstávání. Ráno vás může probudit oblíbená hudba přímo z audio systému. K příjemnému spánku oceníte chladnější teplotu v místnosti a naopak příjemně vyhřátá koupelna ráno potěší. Vaši inteligentní domácnost si můžete přizpůsobit podle vašich potřeb, přání a preferencí.

Osvětlení dokáže daleko víc!

Loxone Miniserver a Miniserver Go

Jak je to možné?

Jak stínění, osvětlení, audio a další funkce vědí, kdy chcete vstávat? V inteligentní domácnosti spojuje Miniserver všechny komponenty – podobně jako lidský nervový systém. Je to mozek, který umožňuje jednotlivým zařízením, aby si mezi sebou doslova povídali.

Loxone Miniserver a Miniserver Go

Chcete zažívat i vy příjemné probouzení?

S produkty Loxone to maté zaručené

Chcete zažívat i vy příjemné probouzení?

S produkty Loxone to máte zaručené

Pojďme do toho spolu…

Ikona domu

Chcete si užívat produkty Loxone?

Rádi vám jako výrobci zdarma představíme možnosti inteligentní elektroinstalace i možnosti řešení konkrétních potřeb v rámci individuální konzultace. Připravíme i kalkulaci potřebných produktů. V případě zájmu vám také najdeme ideální realizační firmu.

Ikona elektrikáře

Chcete realizovat inteligentní elektroinstalace?

Využijte bohatý sortiment produktů včetně koncových prvků od jednoho výrobce. K dispozici budete mít unikátní software bez licencí, s nímž zvládnete špičkové funkce i bez znalosti programování. Váš úspěch podpoříme špičkovou individuální podporou.

Chci být informován o novinkách