PRÁVĚ TEĎ: BETAVERZE lOXONE KONFIGURAČNÍHO SW 2.0


24 ledna, 2011 in Technologie

Public betaverze Loxone konfiguračního software 2.0 je tady! Obsahuje řadu vylepšení, rozšířenou funkcionalitu a možnosti konfigurování (podrobnosti zde).

Jedno z hlavních vylepšení je také integrace nového webového klienta (jedná se o náhled).

>> Informace k betaverzi + stažení

Upozorňujeme, že se jedná o testovací verzi a její hladké použití v reálném provozu nemůže být zaručeno. Věnujte pozornost poznámkám k verzi a než začnete s instalací, přečtěte si pečlivě informace k betaverzi.

WEBSOCKET KLIENT (NÁHLED)

Nový Websocket klient představuje kompletně nové webové rozhraní a je vyvinut na nejnovějších webových technologiích.

Výhody

  • Projevení změn v reálném čase
    Obousměrná komunikace mezi Miniserverem a internetovým prohlížečem, která umožňuje zobrazování stavů v reálném čase.
  • Zobrazování oblíbených položek na domovské stránce
    Na titulní stránce nového klienta je možno nově zobrazit oblíbené položky, které se určují v konfiguračním softwaru
  • Intuitivní a rychlé rozhraní
    Websocket klient je založen na nejmodernějších webových technologiích. Velice rychlá navigace pomocí místností a kategorií.

Kompatibilita prohlížečů

Websockety budou hrát v dohledné době zásadní roli při tvorbě webu. Využití HTML 5 a CSS3 bylo, pokud chceme udávat tempo v segmentu domácí automatizace, povinností. Všechny moderní webové prohlížeče podporují a nebo v dohledné době budou podporovat Websockety: Google Chrome 8, Apple Safari 5, Firefox 4 (beta) a Opera 11.

V kuloárech se šeptá, že na tuto skutečnost zareaguje i Microsoft s novou verzí Internet Exploreru 9, ale tato zpráva zatím nebyla potvrzena.

Náhled verze

Upozorňujeme, že se jedná o techincký náhled. Nezaručujeme, že je verze plně funkční a stabilní. V dalších verzích budou přítomni 3 klienti: Websocket, standardní a tenký

ŽÁDÁME VÁS O POMOC

Díky uzavřené testovací verzi můžeme i díky Vaší nápomoci odstranit řadu chyb a zvýšit tak stabilitu celé verze. Kromě toho bychom rádi získali i Vaše náměty na vylepšení, které se promítnou v další verzi.

Chtěli bychom Vám poděkovat za všechny Vaše náměty a reporty!

Testujte prosím betaverzi co nejpečlivěji a podělte se s námi o Vaše dojmy! Budou cennou informací, kam má náš software směřovat.

Chci být informován o novinkách