Poslední dokončovací práce: Loxone Headquarter se blíží k cíli…


5 července, 2013 in Zákulisí

Hlavní sídlo Loxone je (téměř) připraveno

Naše Loxone centrála je připravena k předání do provozu. Už jen sestavit nábytek a přisunout židle ke stolům. V hlavní části se to hemží jako na mraveništi. Ještě je zapotřebí provézt finální kroky naší chytré elektroinstalace v Loxone konfiguračním softwaru a bude hotovo. Některé prostory se již testují a budou poskytovat pracovní prostor až pro 100 Loxonautů.

Velká rodina “Loxone” se chystá přestěhovat do kanceláří, které disponují nejmodernější technologii v regionu.

Optimismus…

Optimismus Loxone vládne v jeho domovině Kollerschlagu již od roku 2009.

Shrnutí

Loxone Electronics byla založena v roce 2009. V tu dobu byla v Kollerschlagu stará radnice převedena na společnost Loxone, která byla původně místními radními určena k demolici. My jsme však svou kreativitou a vášni postupně do dnešního dne vytvořili ze staré radnice pracovní prostor pro 70 našich zaměstnanců.

V útrobách starého domu jsme vyvíjeli a prosazovali naše nové myšlenky, které vedli k rozvoji nejlepšího řešení domácí automatizace na světě. Ano, i v takových prostorách to fungovalo. Svou píli jsme za tak krátkou dobu zažili opravdu hodně… Nejen smích, ale hlavně přirozená pracovitost nás staví do role, ve které dneska stojíme.

Nyní se budeme muset s našim milovaným, ale opotřebovaným ústředím rozloučit. Budova bude definitivně zbourána.

Spuštění

Přesně před rokem byl oficiálně položen základní kámen našeho nového Loxone inovačního střediska. Nyní, o rok později se konečně chystáme přestěhovat do neuvěřitelně moderního prostředí. Od Loxone “Dumb” budovy k inteligentnímu super centru.

Přemístění pro nás bude znamenat jako masová migrace :).

S přestěhováním do naší nové základny se změní mnoho věcí:

  • Všichni budeme pracovat ve velké kanceláři jako velký tým, což se ve staré radnici v malých místnostech nemohlo zrealizovat.
  • Konečně budeme mít i pohodlné židle s novými velkými stoly (starý nábytek vrátíme zpět majiteli radnice, který bude použit pro další volné příležitosti).
  • Prostorná jídelna se salónkem nabízí hodně prostoru pro každého. Slouží jako útočiště během přestávek a trávení volné zábavy. Naše provizorní, postupem času malá kuchyňka ve staré budově si konečně vysloužila odchod na vysněný důchod.
  • Od této chvíle se budou veškeré Loxone školení v Kollerschlagu konat v nové budově, kde je pro tuto příležitost vyhrazen speciální prostor. Velké poděkování radním Kollerschlagu za poskytnutí pronájmu zasedací místnosti, kde se doposud Loxone odborné školení konaly.
  • Z Falkensteinstraße 6 se stane chytrý dům číslo 1. S přesunem také měníme naší adresu, ale ne na dlouho. V budoucnosti bude mít Kollerschlag hlavní ulici z názvem “Chytrý dům” 🙂 .

Tento list je zatím dostatečně dlouhý. S postupem času Vás budeme dále informovat o novinkách a srovnání našeho super centra.

I přes velký počet změn, stále jedna věc zůstává stejná: Naše vize, inteligentní a zároveň jednoduché, nejlepší a nejlepší řešení pro chytré domy, které svět doposud spatřil!

Fotografie mluví za vše, podívejte se a posuďte sami:

Naše facebook foto album – Loxone Smart Home Innovation Center

Chci být informován o novinkách