Ovládejte svůj inteligentní dům na dálku: App pro Android ve finální verzi!


2 září, 2011 in Technologie

Ovládejte Váš inteligentní dům smartphonem s operačním systémem Android nebo Vaším Androidím tabletem! Vyvinuli jsme speciální aplikace i pro tento moderní operační systém. Od tohoto okamžiku je App pro tato zařízení online ve své finální verzi 2.0!

Co Android App nabízí

Zkoušeli jste si naší poslední betaverzi? Finální verze naší Android App nabízí ještě mnohem více. Od poslední betaverze dostála řady vylepšení, opravd a také nových funkcí. Přesvědčte se o tom sami:

Více možností s blokovými funkcemi

Automatické žaluzie, ovládání osvětlení, uživatelsky definvatelné statusy a další. Nové blokové funkce Vám zajístí daleko více možností.S novou App pro Androidy můžete ovládat Vaší inteligentní domácnost daleko efektivněji. Pomohou tomu i nové blokové funkce, které jsou geniální!

PS: Další blokové funkce budou doplněny prostřednictvím aktualizace!

Blogserie: Info k novým blokovým funkcím se samozřejmě dozvíte brzy na Blogu.

Tablet nebo smartphone: Spustit App a ovládat domácnost!

Je jedno, zda chcete inteligentní dům ovládat tabletem nebo smartphonem. Jednoduše ovládejte oběma dům na dálku!Finální verze App pro Androidy podporuje Androidy od verze 3.0, které jsou také na některých tabletech. Je jedno, jaké zařízení použijete – budete schopni ovládat Vaší domácnost odkudkoliv na světe.

Více stability díky vylepšením

Mnoho detailních vylepšení stability, připojení, rychlosti a práce s pamětí…Ve finální verzi App pro Androidy došlo k razantním vylepšením v komunikaci s Miniserverem. Kromě toho došlo k řadě vylepšení, které se dotýkají stability, rychlosti, práce s pamětí a dalších vylepšeních.

Blogserie: Vzhledem k vydání nových verzí App a také konfiguračního softwaru, bude v blízké době následovat blogserie článků o nových vylepšeních. Nenechte si ujít tuto blogserii a přihlašte se k odběru novinek!

Stáhnout App a ovládat domácnost odkudkoliv a kdekoliv!

Stáhněte si naší App z Android Marketu nebo z našich webových stránek!

download

Chci být informován o novinkách