Od AT přes RU do BR a NOR–za 10 měsíců kolem světa s Loxone


9 května, 2011 in Zákulisí

Skoro přesně před 10 měsíci jsme šli s Loxone Miniserverem na trh. Od té doby uplnynulo mnoho času a událo se mnoho věcí, o kterých jsme v tu dobu pouze snili.

Pohled na rozsáhlou síť partnerů nejen v německy mluvících zemích, ale i v ČR a SR, poukazuje na stále větší oblíbenost produktů společnosti Loxone.

Náš konfigurační software v současné době podporuje 10 světových jazyků a po 10 měsících na trhu si společnost Loxone vybudovala velice stabilní základnu zákazníků.

Loxone international (stav k 05/2011)

Jak již bylo v titulku uvedeno, expanze pořád pokračuje. Vynikající servis a podpora, expertní znalosti ve všech aspektech domácí automatizace – to jsou klíčové atributy, na které v Loxone dbáme. Při výběru našich partnerů pro zahraniční zastoupení vždy dbáme na to, aby tyto klíčové vlastnoasti splňovali.

V současné době jsou zástupci společnosti Loxone k dispozici v těchto zemích:

Rakousko, Německo, Švýcarsko

Tyto země představují náš primární trh a byly u startu společnosti Loxone.

Belgie

Jeden z prvních zahraničních partnerů je společnost Domo Connect B.V.B.A. z Belgie. Již přes půl roku se její jednatel Daniel Van Desseů stará o belgický a okolní trh.

Maďarsko & ČR a SR

Zhruba před měsícem jsme se spolu s naším partnerem rozhodli v Maďarsku založit dceřinou společnost Loxone Elecgtronics Kft. Andás Schmidt (CEO) dříve pracoval ve společnosti Gira a Schneider Electrics a disponuje vynikajícími znalostmi z oboru.

V přímém styku jsme také s ČR a SR. Od srpna roku 2010 pečuje o naše zákazníky Milan Randl. Náš partner prozatím působí z Rakouska, ale to není překážkou tomu, aby ve svěřených zemích prováděl školení a plnou podporu.

Rusko, Ukrajina & Brazílie

Před několika týdny jsme uzavřeli partnerství s Ruskem a Ukrajinou. V Rusku se o chod společnosti stará společnost Domotix.pro s panem Kozlovem. Od června bude společnost Loxone na ukrajinském trhu zastupovat Gerhard Groiss ze společnosti Geha Ukraine LCC.

Velice nás také těší partnerství, které jsme uzavřeli v minulém týdnu. Eduardo & Verena Albuquerque a jejich brazislký tým budou od června reprezontovat naše produkty v Brazílii.

Indonesi & Norsko

Prozatím (ale ne definitivně) posledním partnerstvím, které jsme uzavřeli, je partnerství s Indonesií a Norskem.

A co je s “mojí zemí”? Připojte se i Vy k naší vizi!

Velice nás těší, že jsme ve velice krátké době dosáhli takového rozšíření po celém světě a dokázali, že domácí automatizace založená na Miniserveru je to pravé, co naši zákazníci potřebují. Pokud ve Vaší zemi ještě doposud není zástupce, kontaktujte nás a pomozte nám utvořit naší vizi 2015.

Für uns nicht ein Schritt sondern viele Schritte auf dem Weg zu unserer “Vision 2015”.

Čtete tento příspěvek a Vaše země není doposud v seznamu zemí?

Máte tájem o partnerství a o rozšíření Loxone ve Vaší zemi? Dann kontaktaktujte nás nejlépe ještě dnes – těšíme se na naší spolupráci, …

… samozřejmě se těšíme na jakýkoliv feedback.

Chci být informován o novinkách