Nový Zápustný senzor přítomnosti Tree


20 října, 2020 in Technologie
Pohybové senzory se staly standardem v inteligentních domech a pomáhají s celou řadou funkcí. Tento rok jsme je vylepšili o akustický senzor a uvedli jsme zcela nový Senzor přítomnosti. Dnes potěšíme všechny milovníky čistého designu: Představujeme Zápustný senzor přítomnosti Tree.

Ať už instalujete Loxone do rodinného domu, inteligentní restaurace anebo do nového stylového komerčního prostředí – tento nový senzor přítomnosti byl vyvinutý speciálně pro instalaci pod omítku.

Je vybavený infračervenými a akustickými senzory přítomnosti, které spolehlivě detekují pohyb a zvuk. Díky integrovanému senzoru jasu je také dokonalým doplňkem denního světla. To je obzvlášť užitečné v komerčních prostředích, jako jsou kanceláře a sklady. Detekce přítomnosti hraje v automatizované budově zásadní roli. Ovlivňuje osvětlení, alarm proti vloupání, hudbu, topení, větrání a mnohem více. Při vývoji nového senzoru přítomnosti jsme zabezpečili, aby produkt měl mnohostranné funkční využití.

Všechny informace o jeho funkcích, uvedení do provozu a konfiguraci senzoru naleznete v našem videu.

Zápustný senzor přítomnosti Tree

Získejte nový Zápustný senzor přítomnosti Tree už teď.

Zápustný senzor přítomnosti Tree

Rozdíly mezi jednotlivými modely: 

 
Zápustný senzor přítomnosti Tree Senzor přítomnosti Tree Senzor přítomnosti Air
Napájení z baterie 24V napájení
Použití Novostavba Nová budova (povrchová montáž) Dodatečná instalace Dodatečná instalace
Akustický senzor Ano Ano Ne Ano
Senzor pohybu Ano Ano Ano Ano
Senzor jasu Ano Ano Ano Ano
Loxone Tree

Senzor přítomnosti Tree a další Tree produkty jsou uvedeny do provozu snadno a rychle díky Plug&Play vlastnostem. Dokonale spolupracují i s dalšími komponentami systému Loxone. Díky flexibilnímu zapojení je vše hotovo během pár okamžiků.

Loxone Air

Senzor přítomnosti Air se bezdrátově připojí k systému Loxone Air. Díky úsporné technologii může být detektor přítomnosti dodáván s napájením 24V DC nebo s baterií (životnost přibližně 2 roky).

Pro Loxone Partnery: Přihlašte se speciální webinář 3.11. od 15:00, kde získáte všechny technické podrobnosti o všech nových produktech a konfigurace v Loxone Configu.

– Stát se Loxone partnerem –

Staňte se nyní Loxone partnerem


Chcete svým zákazníkům nabídnout jedinečnou automatizaci s Loxone Miniserverem? Spojte se s námi a využijte silné spolupráce se společností Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domů.

Chci být informován o novinkách