Novinka: Loxone Intercom XL. Videovrátník pro vícegenerační chytré domy!


26 srpna, 2015 in Technologie

Mimo funkce, které již znáš z Loxone Intercomu, jsme Intercom XL vybavili navíc také osvětleným displejem, který dokáže zobrazit až 100 záznamů, a je tedy ideální právě pro domy obývané více rodinami. Mimo to nabízí Intercom XL také efektivní řešení přístupu do domu. Díky plné podpoře integrace do chytrého domu, může být Intercom XL jednoduše instalován během několika málo minut.

Přednosti

more-family

Ideální pro vícegenerační domy

Intercom XL byl vyvinut zejména pro domy, které jsou obývané více rodinami. Může do něj být totiž uloženo až 100 jmen (nebo funkcí), která se návštěvníkům ukáží na displeji, a oni pak mohou za pomoci tlačítek snadno vybrat právě tu rodinu, kterou chtějí navštívit.

full-integration

Plně začleněn do chytrého domu

Intercom XL je mnohem více než jen klasické telefonní sluchátko, které vídáme u každého druhého domu. Náš videovrátník byl plně začleněn do chytrého domu, a tak disponuje hned několika zajímavými funkcemi (např. při zazvonění návštěvy může být spuštěno jen blikající světlo namísto klasického zvuku zvonku, který by mohl vzbudit spící děti, na návštěvu za dveřmi může být upozorněno také vypnutím hudby v domě, … anebo rozsvícením světla u vchodu). V okamžiku vstupu do domu přes elektronický klíč může být aktivován režim přítomnosti, díky kterému se znovu zapojí elektrické zásuvky, vypne se alarm a podobně.

face-to-face

Mobilní Face-to-Face komunikace

Nezáleží na tom, zda jsi doma, na dovolené anebo v práci: Přes Loxone App vidíš nejen to, kdo právě stojí u dveří, ale můžeš se svým hostem také mluvit, nebo mu otevřít.

access

Řešení přístupu do domu

Přesně podle svých představ si můžeš nastavit i přístup do domu přes elektronické klíče, a to díky integrované technologii iButton..

quality

Kvalita ve všech ohledech

Kvalitní sklo a silný hliníkový kryt dělají z Intercomu XL nejen hezký doplněk tvých vstupních prostor. Chrání především samotné jádro Intercomu proti všem možným nepříznivým vlivům počasí.

Dalšími přednostmi jsou

  • jednoduché připojení za pomoci jednoho kabelu díky Power over Ethernet (PoE)
  • konfigurace & uvedení do provozu během pár minut s Loxone Config
  • montážní příslušenství: Loxone povrchový box (pro upevnění na zeď) nebo zapuštěný box (pro montáž do zdi)
  • velký zorný úhel: 105° horizontálně, 65° vertikálně

Koupit nyní

Tvůj projekt chytrého domu od Loxone

Stojíš právě před projektem vlastního chytrého domu & potřebuješ se ještě na něco zeptat? Nejbližší Loxone partner ti rád poradí.

Najít partnera od Loxone

Chci být informován o novinkách