Nový update: Takto bude Váš Miniserver zase správně tikat


2 března, 2012 in Technologie

Přestupný rok posunul, kvůli chybě ve výpočtu, čas na Miniserveru. Na chybě jsme samozřejmě intenzivně pracovali a vydali jsme proto novou betaverzi konfiguračního softwaru, která tento nedostatek vyřeší.

Kdo by měl tuto aktualizaci nainstalovat?

Miniserver běží v současné době o jeden pracovní den a dva kalendární dny dopředu. Příklad: Ve skutečnosti je pátek 2.3., ale Váš Miniserver běží na provozním režimu pro sobotu a ukazuje datum 4.3.2012.

Tato chyba se týká pouze měsíce března (Marec), v dubnu (April) bude již vše v pořádku. Pokud jste ve Vašem projektu nepoužili funkce závislé na datu, nemusíte aktualizaci vůbec provádět. Hodiny běží na Miniserveru korektně.

Loxone Config 3.1 Beta 4

V posledních dnech jsme intenzivně pracovali na tom, abychom Vám mohli dát k dispozici stabilní verzi. V případě, že Vám Miniserver ukazuje nesprávné datum, nainstalujte tuto verzi.

Download Loxone Config 3.1 Beta 4

Beta 4 neupravuje pouze datum na Miniserveru, ale přináší také mnoho novinek a vylepšní. Více se o tom budete moci dočíst příští týden na našem Blogu.

Budeme se těšit na vaše příspěvky ohledně nové betaverze v našem fóru nebo na emailu [email protected].

Vaše důvěra je pro nás důležitá!

Na kvalitu našich produktů je kladen velký důraz. Denodenně zlepšujeme naše produkty, které jsou tím nejlepším pro Vaší domácí automatizaci!

Prosíme Vás o odpuštění chyby a děkujeme Vám za Vaší důvěru.

Chci být informován o novinkách