Představujeme nové showroomy: CL Tech, Praha-Západ


8 srpna, 2018 in Zákulisí

Jak může vypadat jednoduché a intuitivní plně automatizované ovládání domácnosti prezentuje společnost CL Tech, Loxone Platinum Partner, ve svém novém showroomu od konce dubna tohoto roku. Ten se nachází v obci Ořech v okrese Praha-Západ a my vám jej nyní s radostí v krátkosti představíme.

Otevření Loxone showroomu v Dubaji

Několik místností, které věrně simulují výhody Real Smart Home, připravovala firma CL Tech v úzké spolupráci přímo s Loxone. Návštěvníci si mohou vyzkoušet, jak se chytrý dům chová ve dne i v noci v obývacím pokoji, ložnici a koupelně.

„Systém Loxone jsme zvolili jako technologii budoucnosti z důvodu jeho snadného ovládání a kompatibility s převážnou většinou zařízení v domácnosti,“ prozradil Adam Rychlý z CL Techu.

Showroom je otevřen v pracovní dny od 8:00 do 15:00 na adrese Karlštejnská 53, Praha-Západ. V případě dotazů můžete napsat e-mail na [email protected] nebo zavolat na +420 774 844 266.

CL Tech showroom
Karlštejnská 53
252 25 Praha-Západ
Česko

+420 774 844 266
[email protected]
www.comfortlive.cz

Více možností, jak si vyzkoušet chytrý dům, najdete na stránce Vzorová domácnost.

Inspirující? Nakopněte také svůj byznys s Loxone!

Rádi byste nabídli svým zákazníkům Real Smart Home, sklízeli jejich nadšené reference a zvýšili své zisky? Využijte možnost spolupráce s jedničkou na trhu profesionálních systémů pro chytré domy a posuňte své podnikání kupředu jako Loxone partner!

Chci být informován o novinkách