Novinka: Online Seminář!


11 prosince, 2012 in Zákulisí

Přišel čas, kdy jsme se pro Vás rozhodli připravit něco nového, užitečného a také zábavného!  Řeč je o online seminářích, které Vám přinesou mnoho tipů, triků a dalších potřebných rad v Loxone konfiguračním softwaru. Věříme, že Vám budou informace o programování, našich produktech a funkcích v konfiguračním softwaru přínosem.

Loxone učebna, jak ji ještě neznáte!

Loxone_učebna

V každém semináři Vám ukážeme tipy a triky ohledně Vašeho Loxone systému úplně zdarma. Stačí se jen k online semináři připojit a pohodlně sledovat návody, postupy a rady pohodlně z Vašeho domova. Budeme se snažit, aby Vám neunikla žádná informace k danému tématu.


Programování nemůže být už jednodušší!

programovani s loxonePo shlédnutí online semináře bude pro Vás programování v Loxone konfiguračním softwaru mnohem snadnější a efektivnější než doposud!

První online seminář bude spuštěn 13.12.2012 v 15:00 hodin. Více informací, jak spustit online seminář na Vašem počítači a jak získat přístup do Loxone učebny se dozvíte na našich webových stránkách, zabývající se online semináři.


Spojení, které Vám bude vyhovovat!

loxone relaceTechnicky je možné současně připojit pouze 25 účastníků. Pohlídejte si proto termín a hodinu spuštění školení na stránce online seminářů. Pokud se k Online školení připojíte později a spojení se seminářem nebude navázáno, nebuďte zklamaní! Video soubor budeme po ukončení semináře ukládat v našem archívu. Budete tak mít možnost, podívat se na seminář z této stránky později.

 

Budeme se těšit na Vaší účast a doufáme, že se Vám online semináře budou líbit. Váš Loxone Team.

Chci být informován o novinkách