Nově v nabídce: Spínaný zdroj pro LED Spoty


14 června, 2016 in Technologie

Postupně rozšiřujeme naše portfolio o produkty, které učiní chytrou elektroinstalaci jednodušší a dostupnější. Tentokrát došlo na osvětlení. Novinkou v nabídce je malý, avšak velmi výkonný zdroj značky Mean Well, který perfektně doplňuje Loxone LED Spoty. Dodává až 2,5A při konstantním napětí 24V. Malé rozměry jsou perfektním předpokladem pro instalace do podhledů nebo jiných prostor s omezeným přístupem.

  • Perfektní pro použití s Loxone LED Spoty
  • Hloubka pouhých 32 mm – ideální do podhledů
  • Široké možnosti vstupního napětí 90 – 305VAC
  • Konstantní výstup 24VDC 2,5A
  • Naprosto tichý provoz
  • Provozní teplota od -40 až do +70 °C
  • Vhodné pro venkovní použití (krytí IP67)

Jeden tento výkonný zdroj vám umožní napájet až 15 LED spotů WW či 11 LED spotů RGBW.

Do webshopu CZ Do webshopu SK

Perfektní pro dodatečnou montáž

Pokud byste rádi vylepšili osvětlení ve svém domě a přešli na Loxone Spoty, ale nemáte pro ně centrální 24V napájení, pak je tento zdroj ve spojení s Loxone RGBW 24V Dimmer Air v podhledu ideální řešení. Můžete si tak dopřát chytré osvětlení bez větších zásahů do interiéru.

Rozšiřte možnosti svého osvětlení

Dávno jsou pryč časy, kdy jsme měli v jedné místnosti jedno světlo a k tomu maximálně lampičku na stole nebo u křesla. Osvětlení je dnes nejen praktický nástroj, ale stejně jako třeba nábytek i otázka životního stylu a osobitého designu.

Společně s Loxone partnery můžete vymyslet světla, která budou spolehlivě sloužit a zároveň skvěle dotvoří interiér. Partneři vám rádi předvedou možnosti chytrých světel jako automatické akce, světelné scény či ovládání více světel pohodlně jedním tlačítkem.

V našem Webshopu naleznete vše potřebné pro inteligentní osvětlení od LED Spoty (bodová světla), přes LED Pásky po Dimmery (stmívače) a další.

Najít partnera Koupit CZ Koupit SK

Chci být informován o novinkách