Nově: Trubkový motor SOLIDline Air – stínicí technika jak má být


14 října, 2015 in Technologie

Stínění nové generace je tady. Stínící technika jako nikdy předtím díky trubkovému motoru SOLIDline Air.

Společně s Geiger Aintriebstechnik – lídrem v oblasti výroby pohonů pro stínící techniku – jsme vyvinuli bezdrátový trubkový motor pro markýzy a rolety.

Díky integrované bezdrátové technologii Loxone Air se perfektně hodí pro realizaci jakéhokoliv projektu a je jedno, zda se jedná o novostavbu nebo rekonstruci či renovaci!

SOLIDline-Air-free-inkl-air-icon

Stínící technika nové generace

Bezdrátový trubkový motor vybavený technologií Loxone Air je základem pro každé automatické rolety nebo markýzy. V závislosti na parametrech (jako například poloha slunce nebo teplota v místnosti) řídí Loxone Miniserver (srdce chytrého domu) plně automaticky bezdrátové trubkové motory, ale i další technologie v domě (topení, chlazení, osvětlení, …). Díky Miniserveru ví každá technologie, co dělá jiná a již se Vám nestane, že venku svítí sluníčko, Vy máte zatažené rolety a do toho topíte.

sonnschutz-auto-pilot-vorteile

Jako uživatel získáte mnoho výhod:

  • Úspora energie: V zimě se využívají teplé sluneční paprsky pro ohřátí interiéru a v létě naopak chrání stínící technika před přetopením.
  • Dodatečné využití: Použijte Vaši stínící techniku pro jemné probuzení slunečními paprsky a starý budík zahoďte.
  • Více bezpečnosti v nenadálých situacích: Při alarmu nebo požáru dojde k vytažení veškeré stínící techiky. To Vám pomůže najít cestu ven v kritické situaci.
  • Ochrana: Při bouřce stínicí technika ví, co má dělat – automaticky se chová tak, aby předešla možným škodám.
  • Jednoduchá montáž & Zprovoznění: Díky bezdrátové technologii Loxone Air nejsou nutné žádné dodatečné kabely.
  • Velký dosah: Díky mesh technologii zvládají trubkové motory přenosy signálu na velké vzdálenosti. Dokáží překonat i za normálních okolních velké překážky . jako například betonové zdi.

 

Dále se trubkové motory vyznačují jedinečnou Geiger kvalitou & technikou:

  • Tichý chod – až 3 & 10dB tišší provoz oproti běžným motorům
  • Energetická efektivita – až o 15% menší spotřeba než běžné motory
  • Speciální bezpečnostní mechanismy, které chrání stínící techniku (automatické rozeznání překážky, ochrana proti zamrznutí, …)
  • 5 let záruka a 99,9% kvóta kvality
geiger-5-jahre-garantie

 

Nový bezdrátový trubkový motor je k dostání ve 3 provedení (10Nm, 20Nm a 50Nm) včetně vhodného příslušenství (adaptéry/unašeče).

Koupit

PS: Kontaktujte naše partnery a udělejte ze svého stávajícího domu chytrý!


GEIGER Antriebstechnik

GEIGER Antriebstechnik je celosvětová společnost zabývající se výrobou pohonů pro stínící techniku. Firma zaměstnává přes 320 zaměstnanců a je lídrem v oblasti výroby elektrických pohonů pro žaluzie, markýzy a rolety. Tato středně velká společnost nabízí nabízí své pohony po celém světě.

 

Chci být informován o novinkách