Nové Příložné LED Spoty i ve verzi Tree


16 března, 2017 in Technologie

Osvětlení ovlivňuje zásadně naše životy. Působí nejen esteticky, ale také prakticky. Proto jsme velmi nároční v oblasti světel pro své i vaše domovy. A tak bylo jen otázkou času, kdy se v našem sortimentu objeví další světelné zdroje.

Novinkou jsou tentokrát Příložné LED Spoty WW (teplá bílá) a RGBW (barevný + nezávislá teplá bílá). To je skvělé samo o sobě, ale to není vše. Vedle klasické PWM verze (regulace např. pomocí RGBW Dimmer Air / Tree) přichází i verze Tree, která mění pravidla hry: stmívaná barevná bodová světla, která nepotřebují dimmer a lze je kdykoli uspořádat do skupin, ač jsou na jednom kabelu.

Chytré osvětlení s revolučním ovládáním scén

Revoluční osvětlení

Možnosti nastavení scén a ovládání, které překonají vaše představy.

efektivní instalace

Efektivní instalace

Unikátní konstrukce a technologie znamená nízké náklady na kabeláž a připevnění bez viditelných šroubů.

nastavení světel podle potřeb

Přizpůsobí se

Díky bohaté možnosti konfigurace a aktualizace lze světla nastavit dle aktuálních potřeb.

Šetření energie

Šetří energii

Supermoderní LED čipy dosahují mimořádného světelného výkonu při minimální spotřebě.

Moderní osvětlení

Minimalistický nadčasový design přináší elegantní řešení osvětlení bez kompromisů. Pomůžou vám dosáhnout úžasného osvětlení v každé místnosti. Stanou se tak skvělým doplňkem i hlavním světelným zdrojem. Výborně se doplňují například s Loxone RGBW Pásky.

moderní LED osvětlení - ukázky světelných scén v chytrém domě

Neuvěřitelná flexibilita

Díky technologii Loxone Tree můžete těžit z neuvěřitelné flexibility a úspor při vedení kabeláže, a zároveň zachovat plnou spolehlivost a výkon. Používání produktů řady Loxone Tree znamená až 80% redukci kabeláže a navíc možnost snadného rozšíření do budoucna.

Unikátní konstrukce a magnetické uchycení přináší možnost instalace na různé povrchy bez viditelných šroubů a narušení interiéru.

Infografika kabeláž Příložných LED Spotů Tree s Loxone Tree Extension

Nekonečné možnosti konfigurace

Každý Loxone Příložný LED Spot Tree může fungovat jako samostatná jednotka či být kdykoli přidán do libovolné skupiny. I když všechny komunikují na jediném kabelu. To znamená nekonečné možnosti nastavení osvětlení v místnosti.

Bezplatný konfigurační software Loxone Config dává plnou svobodu změnit světelné nastavení a zlepšovat vlastnosti světelných zdrojů s budoucími aktualizacemi. Pro vás to znamená možnost volby intenzity, barev, postupného rozsvěcení a zhasínání i automatizace osvětlení pomocí Autopilota.

LED čipy bílé

Kombinace intenzity světla

LED čipy barevné

Libovolné nastavení barev

Přehled dostupných variant

Nové Příložné LED Spoty nabízíme ve verzi Tree či ve verzi PWM (regulace například pomocí RGBW Dimmeru Tree) a to v provedení RGBW či WW.

Příložený LED Spot RGBW Tree Loxone

Příložný LED Spot RGBW Tree

 

Příložený LED Spot PWM Tree Loxone

Příložný LED Spot RGBW PWM

Příložený LED Spot WW Tree Loxone

Příložný LED Spot WW Tree

Příložný LED spot WW PWM

Příložný LED Spot WW PWM

Rakouská kvalita a důmysl 

Naše technologické centrum vyvíjelo LED Spoty speciálně pro potřeby chytré domácnosti Loxone. Použité LED čipy vynikající kvality jsou vyráběny přesně na míru našeho produktu. Konstrukce se chlubí několika trumfy. Pokročilé chlazení zajistí průměrnou životnost 25 let při průměrném čase svícení 2,7 hodiny každý den. Vyloženým unikátem je pak magnetické uchycení bez viditelných šroubů.

Získejte bezplatný infomateriál

Připravili jsme pro vás brožuru s přehledem možností a výhod chytré domácnosti Loxone. Obsahuje také popis různých zařízení a návod, jak dobře naplánovat projekt. Rádi vám ji zašleme zcela zdarma přímo k vám domů.

Chci být informován o novinkách