NOVÉ OZNAČENÍ PRODUKTŮ


22 října, 2010 in Zákulisí

Na začátku bylo vše jednoduché. LoxMORE, LoxLIVE a LoxPLAN. Vše bylo jasné, srozumitelně a… Lox. V současné době, kdy pracujeme neustále na vývoji produktů a funkcionality, je již prefix “Lox” neudržitelný a musíme si i přiznat – zmatečný (LoxLIVE, LoxMORE, LoxPLAN, LoxAPP, LoxDIMM, LoxWEB, …).

Proto jsme se rozhodli dát našim produktům jednoduché a intuitivní názvy. Samozřejmě, že pozorný čtenář si již všiml, že se naše produktová označení již změnila.

Po delší době tedy uvádíme seznam všech produktů i s novými názvy:

Loxone MiniServer

(dříve LoxLIVE)

MiniServer je centrála řešení domácí automatizace od Loxone. Narozdíl od klasické instalace a od instalace založené na sběrnici, nabízí naše řešení více komfortu a možností.

Loxone rozšíření

(dřive LoxMORE)

Pokud nestačí vstupy a výstupy na MiniServeru, je zde praktické a cenově výhodné rozšíření, který celá systém domácí automatizace rozšiřuje o další vstupy a výstupy. Na náš MiniServer lze napojit až 30 rozšíření, což postačí i na ty největší projekty.

Loxone konfigurační software

(dříve LoxPLAN)

Pomocí našeho konfiguračního software, který je samozřejmě zdarma, můžete kdykoliv jednoduše a rychle přenastavit ovládání domácnosti a kontroly.

Loxone webové rozhraní

(dříve LoxWEB)

Loxone MiniServer obsahuje webové rozhraní, díky kterému můžete ovládat celou domácnost. Přes webové rozhraní můžete ovládat Vaši domácnost kdykoliv a odkudkoliv.

Loxone App

(dřive LoxAPP)

Díky naší APP můžete ovládat Vaši domácnost přes iPhone®, iPod® Touch® a telefony s operačním systémem Android.

Loxone stmívač

(dříve LoxDIMM)

Stmívač je v současné době ve fázi intenzivního testování a očekává se, že bude k dispozici koncem ledna roku 2011.

Chci být informován o novinkách