NOVĚ: Okenní & dveřní kontakt Air a záplavový senzor Air


7 dubna, 2016 in Technologie

Dlouho jste na ně čekali a právě dorazili: S nově vyvinutým Loxone okenním a dveřním kontaktem Air a záplavovým senzorem Air se naše bezdrátová technologie Air rozšířila o dva důležité senzory pro Váš chytrý dům. Díky oběma senzorům můžete Váš dům výhodně rozšířit o chytré funkce zaměřené na bezpečnost. A to ještě není vše.okenní kontakt a záplavový senzor Loxone

Nově: Okenní a dveřní senzor Air

Bezdrátový bateriový okenní a dveřní kontakt Air spolehlivě rozpozná otevřené okno/dveře ve Vašem domě. Díky inovativní technologii Loxone Air a decentnímu designu je možné jej bezproblémově integrovat do chytrého domu od Loxone.

  • Bezpečnost na prvním místě: Váš osobní alarm se postará o to, abyste byli okamžitě informování o otevření dveří nebo oken – ať už jste kdekoliv!
  • Úspora energie: Díky tomuto malému pomocníkovi máte úspory pod kontrolou. Jakmile rozezná otevřené okno, Miniserver automaticky sníží topení v dané místnosti, abyste netopili pánu Bohu do oken.
  • A ještě mnohem více: Máte šuplíky s citlivým obsahem? Nechte se informovat o každém otevření zásuvky …

Pro optimální bezpečnost ve Vašem domě doporučujeme umístit okenní a dveřní kontakt Air na každé okno/dveře vedoucí ven z domu.

Koupit CZ    Koupit SK

Nově: Záplavový senzor Air

Záplavový senzor Air spolehlivě rozezná vniknutí nebo unik vody. V případě havárie Vás Miniserver ihned informuje o nastalé situaci a Vy můžete reagovat. Díky záplavovému senzoru můžete tak díky cenově zanedbatelnému senzoru předejít obrovským škodám. Díky bezdrátové technologii Air a bateriovému napájení se dá senzor umístit kamkoliv.

záplavový senzor pod pračkou

 

Pro optimální ochranu doporučujeme záplavový senzor Air do kuchyně (myčka, dřez) a do sklepa!

Koupit CZ   Koupit SK

Kontaktujte naše Loxone Partnery a dopřejte Vašemu domovu naše senzory pro více bezpečnosti, úspor, …

 

Chci být informován o novinkách