Nová generace Miniserveru Go


27 října, 2020 in Technologie
Před necelým rokem jsme představili 2. generaci Miniserveru. Dnes přinášíme stejný výkon a možnosti ve zmenšeném provedení se zabudovanou bezdrátovou komunikací. Přivítejte Miniserver Go 2. generace – Perfektní řídicí jednotku pro modernizaci budov a domácností.

Exkluzivní sleva pro naše Loxone Partnery speciálně na vybrané produkty Air. Všechny informace o této slevě naleznete v Partnerském portálu. Ještě nejste naším partnerem? Potom nás hned kontaktujte a získávejte výhody spolupráce s námi.

Působivá možnost dodatečné montáže pro automatizaci budov

V našem videu vám ukážeme, jaké výhody nabízí Miniserver Go.

Miniserver Go jsme vyvinuli zejména pro projekty, kde již není možné vést komunikaci přes kabely do rozvaděče. Oproti Miniserveru má menší rozměry a neobsahuje vstupy a výstupy pro instalaci do rozvaděče. Na druhou stranu má přímo integrované bezdrátové rozhraní Loxone Air pro komunikaci se širokým spektrem Plug’n’Play zařízení s tímto typem komunikace (tlačítka, senzory, hlavice, světla, atd.)

Instalace se dá ale i dále rozšířit díky rozhraní Loxone Link, které umožňuje připojení až 30 Extensionů. To nabízí ještě větší flexibilitu pro všechny automatizační projekty.

Za posledních 6 let neustále vyvíjíme a uvádíme na trh nové produkty řady Air. Pokud na Loxone Air vsadíte, můžete očekávat mnoho nových zařízení.

Miniserver Go Gen. 2: Co je nového?

Miniserver Go je nejlepší volbou pro dodatečné vybavení automatizace do inteligentních domů, komerčních budov a speciálních aplikací. 2. generace přináší zejména vylepšení bezpečnosti a výrazné zvýšení výkonu.

Loxone Miniserver Go Gen. 2
– Stát se Loxone Partnerem –
Loxone Air produkty

Staňte se
Loxone Partnerem


Chcete svým zákazníkům nabídnout jedinečnou automatizaci pomocí Loxone Miniserveru? Spojte se s námi a využijte silné spolupráce s Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace domů a budov.

Chci být informován o novinkách