Náš Intercom, videovrátník, nabízí nové funkce


29 ledna, 2015 in Technologie

Jak jistě víš, snažíme se naše produkty pořád vylepšovat a nabízet pořád a pořád víc. Máme pro tebe dobrou zprávu. Díky bezplatné aktualizaci Loxone Configu a App (Loxone Smart Home) dostaneš vždy více funkcí a tvůj dům je vždy o krok napřed.

Tak například Loxone Intercom, který je již nějakou dobu zařazen do naší nabídky. Díky jednoduchému videovrátníku dostaneš obraz před tvými dveřmi kdykoliv a kdekoliv. A to by nebyl správný videovrátník, kdyby sis nemohl s návštěvou i popovídat! Jednoduché nastavení je samozřejmostí, ale máme pro tebe ještě daleko více vylepšení a novinek:

S tvým chytrým telefonem nebo tabletem a Loxone App můžeš daleko více:

Vizualizace:

intercom-app-tobi-mockup3

Kdo stojí přede dveřmi?

Jakmile někdo zazvoní, okamžitě máš živý obraz z videovrátníku na svém chytrém telefonu nebo tabletu. Nemusíš hned otevírat dveře, aby ses dozvěděl, kdo před nimi stojí. A pokud se u dveří objeví nezvaní hosté, můžeš si s nimi popovídat úplně stejně, jako bys byl právě doma.

Venku je vše v pořádku

Videovrátník můžeš kdykoliv a odkudkoliv použít k tomu, aby ses podíval, jestli se náhodou něco neděje před tvými dveřmi. Mít přehled není nikdy na škodu.

intercom-app-parking-mockup
intercom-app-detail-mockup

Povídejte si ať jste kdekoliv

Díky tvému koncovému zařízení (Android nebo iOS) můžeš kdykoliv “přijmout” hovor jako bys právě telefonoval. Prakticky to využiješ hlavně pokud nebudeš právě doma. Můžeš tak například komunikovat s pošťákem nebo otevřít dveře známým.

Vypnutí zvonku

Pokud jdou děti spát, je dobré zvonek vypnout. To u normálního zvonku jde samozřejmě špatně, ale pokud se bavíme o chytrém domu od Loxone, je vše hračkou. Aby se tvé děti nevzbudily, vypneš v App zvonek a místo zvonek a místo zazvonění tě budou upozorňovat blikající světla.

Úsměv prosím

NOVĚ: Pokud jsi nedostupný, udělá Miniserver přes Intercom fotku a uloží ti jí i s datem a časem do tvé Loxone Smart Home App. Tak budeš přesně vědět, kdo a kdy stál před tvými dveřmi.

intercom-app-last-activity

Super jednoduché nastavení

Jakmile je tvůj Intercom připojený na napájení a do LAN sítě, je nastavení hračka.

Vložíš do Loxone Configu  funkční blok ovládání dveří a ve vlastnostech vybereš Loxone Intercom. Zadáte IP adresu a data od SIP a videomodulu a o vše ostatní se postará program automaticky. Miniserver automaticky rozpozná stisknutí tlačítka zvonku.

intercom-config-schritte

Funkční blok ovládání dveří navíc nabízí 3 výstupy, kterými můžeš otevřít dveře, rozsvítit světlo, garážová vrata, … Vše vidíš přehledně ve vizualizaci.

Více funkcí za ještě nižší cenu!

Po softwarové stránce se toho změnilo opravdu hodně. Na venek je ale videovrátník pořád stejně kvalitní zařízení, jehož kabátek je masivní a čočku tvoří opravdové sklo – bude ti dělat radost opravdu dlouho.

A to nejlepší nakonec – nyní máte možnost si videovrátník pořídit za akční cenu!

Koupit CZ

Koupit SK

Více informací

Máte další otázky?

Zanechejte nám komentář – velice rádi Vám odpovíme jak zde v blogu, tak i na sociálních sítích. Rádi Vám však na otázky odpovíme i osobně.

Pomoc při plánování Vašeho projektu

Chci být informován o novinkách