Volare Air: Prémiová světla od Molto Luce s technologií Loxone


2 července, 2020 in Technologie
Spolupráce Loxone s věhlasnou společností Molto Luce přinesla novou řadu produktů – systém osvětlení Volare Air. Tato vysoce kvalitní světla lze bez problémů zabudovat do rezidenčních i komerčních projektů.

Rakouský výrobce osvětlení, Molto Luce, vytváří řešení osvětlení pro lidi, kteří si cení špičkových a dobře navržených svítidel, jež reprezentují individuální styl – ať už se jedná o použití v obchodech, hotelech, korporátních budovách, nemocnicích nebo v rodinných domech.

Volare znamená v překladu „létání“ – to je docela výstižné vzhledem k tomu, že v projektu Loxone toto inteligentní řešení dosáhlo nových výšin ve světelném designu. Světelná řada Volare Air je příkladem elegance a minimalismu. Jedinečnost těchto světel je v tom, že technologie Loxone Air je do nich přímo zabudovaná, což umožňuje maximální flexibilitu a kontrolu. To není u tohoto typu světel běžné.

Hledali jsme stabilní, jednoduchý a bezpečný systém pro bezdrátové ovládání našeho systému Volare. Když jsme narazili na technologii Air od Loxone a seznámili se s ní blíže, bylo nám jasné, že Loxone má nejen potřebné zkušenosti a kompetence, ale i skvělou synergii pro naši spolupráci.
Wolfgang Brunmayr

CTO, Molto Luce

Jakožto zástupce leadera v oblasti řešení inteligentní automatizace mohu říct, že je pro nás důležitá spolupráce se špičkovými výrobci jako je Molto Luce v oblasti osvětlení, kteří nám pomohou vytvořit unikátní světelná řešení a doplňky. Při vývoji Volare air jsme spojili jednoduchost Loxone s kvalitním designem Molto Luce a využili to nejlepší z obou společností.
Andreas Hetzendorfer

CTO, Loxone

Systém osvětlení Volare Air a s ním spojená světla jsou k dispozici přímo u našeho partnera Molto Luce. V níže uvedeném katalogu produktů najdete všechny informace o nové produktové řadě Volare Air. Pokud vás osvětlen zaujalo, kontaktujte přímo některého z distributorů Molto Luce v České republice:

Petr Sedláček, [email protected], +420 606 467 257
Jiří Kubánek, [email protected], +420 724 873 884
Jiří Vévoda, [email protected], +420 702022545
Martin Kocián, [email protected], +420 725 822 191

Distributor pro Slovensko:

Michal Jančuška, [email protected], +421 903 584 419
Ing, Miroslav Mezes, [email protected], www.bellatrix.sk; +421 911 605 473

Příklady osvětlení Volare Air

Osvětlení Volare Air od Molto Luce
Osvětlení Volare Air od Molto Luce
Osvětlení Volare Air od Molto Luce
Osvětlení Volare Air od Molto Luce
Osvětlení Volare Air od Molto Luce
Osvětlení Volare Air od Molto Luce

– Staňte se naším partnerem –

Staňte se naším partnerem


Jste výrobce a chtěli byste, aby vaše výrobky byly kompatibilní s Loxone? Kontaktujte nás a staňte se partnerem Loxone. Těšíme se na vaši zprávu!

Chci být informován o novinkách