Mise ve škole: Studium domácí automatizace s Loxone!


3 října, 2013 in Zákulisí

Zpět do školy

Nezáleží jakou mají děti inteligenci. Všechny mají, až na výjimky, stejný postoj ke studiu: Ať už je to matematika, dějepis, chemie…, všechno je pro ně nuda. Studenti rakouské školy v Linzi mají o zábavu postaráno – učí se základy a vše kolem domácí automatizace! Střední škola “Linz Elektro Technik” má k dispozici Loxone Miniservery, které zajišťují začínajícím elektrikářům výborný základ pro inteligentní ovládání domácnosti.

Teorie je dobrá, ale praxe je lepší

Výuka není omezena jen na školy s elektrotechnickým zaměřením v horním Rakousku. Nabízíme plnou podporu pro jakoukoliv vzdělávací instituci, která má zájem o výuku ovládání chytrých domů s Loxone Miniserverem. Výukový program se nazývá “Loxone pro vzdělávací instituce”. Pomůžeme Vám nastavit studijní osnovy díky jednoduchému řešení domácí automatizace. Nabídneme Vám software zdarma a technickou asistenci podle Vašich potřeb. Kde jinde začít?!

Náš program “Loxone pro vzdělávací instituce” je vhodný pro střední i vysoké školy. Pokud hledáte pro své studenty praktickou výuku v oblasti ovládání chytrých domů, pak má pro Vás Loxone perfektní řešení! Kromě podpory produktů, školení,.. Vám pomůžeme sestavit studijní osnovy. Pro zajištění vysoké kvality výuky je potřeba splnit určitá kritéria. Více se dozvíte na našich webových stránkách.

Odborná škola elektrotechnická v Linzi 5 se stala “Certifikovaná Loxone vzdělávací instituce”. Na 10 pracovištích studenti získávají základy do systému domácí automatizace a učí se, jak používat náš Loxone Miniserver a bezplatný konfigurační software Loxone Config. Studenti mohou konfigurovat a simulovat ovládání žaluzií, světel, vytápění, alarmu a mnoho dalšího. Tento program je výborná cesta, jak proměnit studenty v Loxone profesionály!

Jste pedagog na technické škole a líbí se Vám myšlenka výuky domácí automatizace pro Vaše studenty? Máte další otázky k našemu programu pro vzdělávací instituce? Kontaktujte nás a my Vám pomůžeme, aby Vaši studenti byli ještě chytřejší! Více informací naleznete na našich webových stránkách!

Chci být informován o novinkách