Dokonalý přehled a rychlejší ovládání multiroom audia v nové aplikaci


16 února, 2017 in Technologie

Užijte si lepší ovládání intercomu na tabletech a počítačích, okamžitý přehled o všech oknech a dveřích či monitoring stavu Music Serveru. Přestavujeme vám novou a dosud nejvýkonnější aplikaci pro inteligentní domácnost: Loxone Smart Home App 7.3.

Špičkové funkce aplikace stručně:

Přehled senzorů oken a dveří v aplikaci Loxone

Okna a dveře: rychlý přehled

Kdykoli a kdekoli snadno vidíte, kde jsou otevřená či zavřená okna a dveře. Všechny jsme dali na jedno místo v aplikaci. Už nemusíte procházet jednotlivé místnosti. Novinkou je také možnost rozpoznání polohy otevření (pouze ventilace / zcela otevřeno / zcela zavřeno).*

Nejen, že o všem víte. Loxone Smart Home App umožňuje vytvořit vlastního Autopilota. Jde o pravidla, jak se má domácnost chovat v určitých situacích. Řekněme, že opouštíte dům a stisknete odchodové tlačítko. Autopilot zkontroluje, zdali je všude zavřeno, a zobrazí vám notifikaci.

* Vyžaduje použití nového funkčního bloku Monitorování oken.

Přepracovaný design rozhraní intercomu

Pro zařízení s většími displeji jako tablety a počítače jsme přepracovali rozhraní intercomu, aby bylo jeho ovládání ještě pohodlnější a používání příjemnější. Video nyní využije větší plochu displeje s vyšším rozlišením. Ovládací prvky jsou jsou umístěny více ergonomicky.

ukázka smart home aplikace pro intercom v tabletu

Rychlejší ovládání a pokročilé možnosti audia

Lepší odezva navigace

S Loxone Smart Home App 7.3 budete svou hudební sbírku procházet rychleji, než kdy dřív. Optimalizovali jsme načítání dlouhých playlistů a obsáhlých složek. Své oblíbené skladby tak najdete a přehrajete bez otravného čekání.

 

Přehled o stavu

Okamžitě po probuzení Music Serveru z režimu spánku budete informováni o jeho stavu:

  • Music Server je zapnutý a přístupný pro ping
  • Systém běží a komunikace byla zahájena
  • Audio služby jsou aktivní a Music Server je plně funkční

Tyto a další změny související s aktualizací aplikace najdete jako obvykle v našem Changelogu.

Vyzkoušejte si chytré bydlení naživo

Pořádáme pravidelné bezplatné Prohlídky chytré domácnosti. Ve vzorovém bytě v Českých Budějovicích vás provedeme běžnou denní rutinou a předvedeme výhody bydlení s Autopilotem. Zjistíte, že i váš domov může být pohodlný, snadno ovladatelný, bezpečný a ještě díky tomu ušetříte.

Chci být informován o novinkách