Loxone se opírá o silnou partnerskou síť po celém světě.


21 listopadu, 2013 in Zákulisí

Rakousko, Německo, Švýcarsko, Brazílie, Austrálie, Amerika, Jižní Afrika, … za pouhé tři roky, jsme získali více než 3100 partnerů ve více než 50 zemích! Loxone partneři jsou pro nás velkým přínosem!

Stříbro, zlato, platina,…

Stejně jako u našich produktů, je pro nás velice důležitá i kvalita našich partnerů, kteří byli zařazeni do naší sítě partnerů. Chceme nabídnout kvalitní poradenství a instalaci přes naše Loxone partnery všem těm, kteří staví nebo rekonstruují svá obydlí a objekty. Aby byla dodržena záruka kvality, musejí partneři splňovat určitá kritéria. Podle Loxone partnerského statusu jsou rozděleni do třech kategorií: SILVER, GOLD či PLATINUM partner.

Silver Loxone partner

Silver partneři absolvovali naše expertní školení a jsou velice dobře připraveni na projekty týkající se inteligentních domácností.

Gold Loxone partner

V České republice můžete najít 5 partnerů Gold a na Slovensku na něj netrpělivě čekáme. Všichni prošli našim školením a na základě dvou námi ověřených zákaznických projektů, jsou schopni realizovat všechny možné druhy projektů, zaměřených na chytré domácnosti.

Platinum Loxone partner

Platinoví partneři jsou schopni na základě perfektního Loxone Know How sami řešit ty nejsložitější projekty. Jsme pyšní, že v České republice máme jediného Platinum partnera na celém světě.

Projekty, partneři, reference…

Že si naši partneři svůj partner-status skutečně zasloužili, neustále potvrzují projekty inteligentních domů, které realizovali. Přesvědčte se sami a prohlédněte si naše webové stránky, kde naleznete projekty realizované našimi Loxone partnery: počínaje inteligentními rodinnými domy, jako např. Lighthouse či Panorama haus až po víkendové domy, např. Elements na ostrově Rujana na Ibize!

 
Loxone referenční projekt Lighthouse Loxone referenční projekt Panoramahaus Loxone referenční projekt Elements Loxone referenční projekt Villa Azure

V současné době se budují první Loxone Showroomy v České a Slovenské republice a máte se skutečně na co těšit. O novinkách Vás budeme samozřejmě informovat.

Všem elektrikářům, instalatérům, IT technikům,…

Nadále chceme rozšiřovat naši partnerskou síť a proto hledáme partnery, kteří stejně jako my zbožňují inteligentní domácnosti. Přihlaste se na naše expertní školení! Stanete se certifikovanými Loxone experty a získáte mnoho výhod! Informujte se již nyní na našich webových stránkách!

Všem co staví, renovují, nekonstruují,…

Plánujete svůj vlastní domov? Obraťte se s realizací Vaší inteligentní domácnosti na naše profíky! Na našich webových stránkách naleznete Loxone partnery z Vašeho blízkého okolí!

Chci být informován o novinkách