Loxone se stará o komfort v podkrovním bytě


7 března, 2022 in Reference

Inteligentní automatizace se neomezuje na prostorné novostavby, kde se vyžaduje dokonale komplexní vyžití Miniserveru. Svou úlohu hravě splní i v menších stávajících objektech, kde chce majitel po Loxone vyřešit ovládání užší skupiny technologií. Například v podkrovním bytě ve Vrátkově se systém postaral o barevné osvětlení a oběh čerpadla.

S čím Loxone pomohl?

V rekonstruovaném starém stavení provozuje jeho majitel hospodu a penzion. V podkroví jedné z budov se nachází byt.

V hlavní obytné místnosti dominují na první pohled dřevěné trámy. Ráz prostoru skvěle dotváří stmívatelná i barevná svítidla – bodovky a LED pásky zapracované do dřeva ovládá Loxone. Během okamžiku tak místnost získá atmosféru na míru. To platí i pro koupelnu nebo ložnici, kde je barevně podsvícená postel.

Přepínání světelných nálad zajišťují jak Loxone tlačítka na stěnách, tak Touch Nightlight Air na nočním stolku.

Fakta

Lokalita:
Vrátkov (Středočeský kraj)


Dispozice:
2+kk (podkrovní byt)


Loxone Partner:
Jan Bursa


Loxone řídí:
Osvětlení
Energie

Co dál?

Loxone řídí i oběh čerpadla pro užitkovou vodu. Když obyvatel vstoupí do koupelny, systém tam začne hnát teplou vodu. Momentálně se zvažuje rozšíření o Hlavice Air pro regulaci vytápění.

Jan Bursa

Loxone Gold Partner, cctvbursa.cz

Obývací pokoj
Dřevěné trámy ze zapuštěnými spoty
Obývák v modré světlené náladě
Tlačítko Touch Pure
Podsvícení postele
Barevná světelná nálada v koupelně

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikář

Jste elektrikář?
Chcete svým zákazníkům také nabízet jedinečnou automatizaci budov založenou na Loxone Miniserveru, který se hodí do projektů všeho druhu? Kontaktujte nás a využijte silnou spolupráci s Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domů.

Ikona lopata

Máte vlastní projekt?
Chcete také využít Loxone ve vašem specifickém projektu? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci domů, komerčních nemovitostí nebo speciálních projektů.

Chci být informován o novinkách