Testujte Loxone Cloud Caller po dobu 30 dní zdarma!


20 října, 2014 in Zákulisí

Pro všechny majitele Miniserveru máme exkluzivní nabídku na naše Loxone Cloud Services. Vyzkoušejte náš Cloud Caller zdarma po dobu 30 dní. Integrujte Váš Miniserver do online světa.

Pomocí následujícího kódu můžete vyzkoušet naše Cloud Services zcela zdarma!

Cloud Caller: C00LOXONE

Službu si můžete po přihlášení do Vašeho Loxone účtu zaregistrovat pod tímto odkazem: www.loxone.com/reg nebo ve Vašem účtě v sekci „Mé produkty“.

Poznámka: Zkušební doba vyprší automaticky po 30 dnech. Stačí naše Cloud Services jen zaregistrovat!

  • automaticky vyprší po 30 dnech
  • neobsahuje žádné skryté poplatky
  • bez žádných dalších závazků

Jediným požadavkem pro použití Cloud Services: Potřebujete Miniserver a jeho připojení k internetu. 🙂

Zaregistrujte si Cloud služby ještě dnes

Vše o Loxone Cloud (Cloud Caller) Service

Pro všechny, kteří stále nevědí, co přesně naše Cloud služby znamenají a co od nich očekávat?

Ve zkratce: Naše Cloud Services jsou online služby, které Vám praktickým způsobem pomohou rozšířit funkčnost Vašeho Loxone systému. Vysvětlíme, co se za tím skrývá:

caller-service-trenner

Cloud Caller

Loxone Cloud Caller umožňuje, aby Vám Miniserver při určitých situacích zavolal a oznámil, co se v domě stalo! V případě poplachu budete o této skutečnosti informováni. Služba se jednoduše nastavuje, umožňuje automatické a individuální oznámení, upozorňuje na určité funkce a hlavně zvyšuje bezpečnost v domě.

Jak použít Cloud Caller službu ve Vaší inteligentní domácnosti? Zde je několik scénářů:

Příklad 1:

Někdo se neoprávněně dostal do Vašeho domu. Miniserver zjistí skutečnost nepovolaného vstupu a upozorní Vás zavoláním na telefon například s hlášením „V domě je zloděj“. Text upozornění si můžete určit sami. Díky zprávě o situaci v domě můžete reagovat okamžitě a zabránit tak větším škodám.

Příklad 2:

Pro různé situace v domácnosti můžete nastavit vlastní upozornění. Například, když z pračky nebo myčky vyteče voda. Budete o tom ihned informováni. Reagovat můžete okamžitě a zabránit tak větším škodám, které může tato situace přinést.

Příklad 3:

Na všechny důležité úkoly a funkce se už v chytrém domě nezapomene. Například otevřená vrata, když už je venku šero. Miniserver pošle o skutečnosti upozornění. Bezpečnost pro rodinu je jedna z nejdůležitějších věcí a neměla by se podceňovat. S Cloud Callerem budete vždy v obraze, pokud se v domácnosti přihodí něco nečekaného.

Nějaké otázky?

Jestliže máte další otázky, pošlete nám Vaše dotazy. Naši konzultanti jsou připraveni zodpovědět vše, co budete mít na srdci. Nebo jednoduše zanechejte komentář níže.

Poslat dotaz

Chci být informován o novinkách