Loxone Smart Home App 7 s Generátorem autopilota


20 července, 2016 in Technologie

Spolu s uvedením dosud nejlepšího Configu jsme přidali 2 nové funkce do mobilní aplikace, které zcela mění pravidla hry. Přivítejte Loxone Smart Home App 7 s Generátorem autopilota a Expertním režimem.

Google Play

Apple App Store

Generátor autopilota: Nové možnosti kontroly pomocí aplikace

Potřeby obyvatel chytrých domů se postupem času mění. Ti by tak měli mít možnost upravovat chování svého domova. Přesně to stálo za vznikem Generátoru autopilota.

Generátor autopilota vám umožní podmínit určitou událostí (např. západ slunce, aktivace sceny,…) konkrétní akci (např. zaslání upozornění, zatažení žaluzií, aktivace alarmu,…).

Loxone App 7 - Generátor autopilota

Ze života: Otevřená vrata od garáže

Komu se nikdy nestalo, že zapomněl otevřená vrata od garáže? Snadno si vytvoříte autopilota, který vás upozorní, že jsou vrata otevřená, když se blíží soumrak. Toto bylo dříve možné pouze s využitím funkčního bloku v Loxone Configu, nyní vám k tomu stačí mobilní aplikace.

Zhlédnout video

Expertní režim

Loxone App - Expertní režim

Uživatelé  s administrátorskými právy nyní můžou aktivovat Expertní režim a měnit veškeré parametry jako v Loxone Configu přímo z aplikace. Ideální třeba pro rychlou změnu časování zastínění, zhasínání světel a tak podobně, bez nutnosti zapínat počítač a Loxone Config.

Upozornění: Používání expertního režimu doporučujeme pouze Loxone Partnerům a zkušeným uživatelům.

Dokonalý zvuk díky ekvalizéru

Ještě lepší zážitek z hudby: Zóny Music serveru nyní mají 10pásmový ekvalizér. Můžete si tak upravit zvukový výstup přesně podle osobní preference nebo na míru každé místnosti.

Abyste mohli začít používat ekvalizér, potřebujete nejdříve aktualizovat Loxone Music Server, což můžete udělat skrze webové rozhraní.

Loxone App - Equalizer

Vyzkoušejte zdarma

Stáhněte si Loxone Smart Home App 7 zdarma! I pokud zatím nemáte vlastní chytrý dům, můžete si ji vyzkoušet na testovacím Miniserveru. Nejnovější verzi vždy najdete na Google Play Store či na Apple App Store.

Aby vám fungovaly nové funkce Generátor autopilota a Expertní režim, musíte také aktualizovat váš Loxone Config na verzi 8. Kontaktujte svého Loxone Partnera, aby se postaral o upgrade vašeho chytrého domova.

Google Play

Apple App Store

Chci být informován o novinkách