Loxone App 5: Jedna App pro celý chytrý dům


18 srpna, 2015 in Technologie

Loxone Smart Home App je svým rozsahem unikátní, neboť umožňuje kontrolu nad celým chytrým domem. Vše, co je možné pomocí Loxone ovládat, je také možné ovládat přes Smart Home App. Nezáleží na tom, jestli to jsou žaluzie, osvětlení, topení nebo zabezpečení a už vůbec nezáleží na tom, kde se právě nacházíte.

V říjnu roku 2014 jsme poprvé vydali od základu přepracovanou Loxone App jako veřejnou betaverzi (Google Play Store + Apple AppStore). Tento počin přinesl zcela nový design a vylepšené ovládání mnoha bloků pro uživatele zařízení Android a iOS. Od té doby byla App stažena více než 20.000 a denně používána v mnoha chytrých domech od Loxone.

Díky četné pozitivní i negativní zpětné vazbě v beta fázi, jsme mohli novou App zlepšovat a dále vyvíjet. Nyní je App ve finální fázi a s pořadovým číslem 5 je oficiálně připravena ke stažení!

Stáhnout

 

Přehled Novinek

Naše Loxone Smart Home App 5 nabízí oproti Beta App 4.0.3. následující vylepšení:

Mockup-Intercom

Podpora přenosu zvuku (SIP)

Naše nová App podporuje přenos zvuku (SIP) přes videovrátník – jako například Loxone Intercom. Novinkou je možnost měnit hlasitost přímo z App.

Mockup-New-Features

Připravena na Loxone Config 7

Loxone Smart Home App 5 podporuje nové funkční bloky z Loxone Config 7: Wallbox, Požární centrálu, Budík a také nově Simulaci přítomnosti.

Více o verzi 7

Mockup-Music-Server

Vylepšení integrace Music Serveru

V páté verzi Loxone Smart Home App jsme významně zapracovali na komunikaci s Loxone Music Serverem, kde také došlo k optimalizaci ovládání.

Mockup-Home-Tab

Více než 20 funkčních bloků pro Váš chytrý dům

Naše Loxone Smart Home App 5 nabízí více než 20 funkčních bloků pro Vaší chytrou domácnost (jako např. automatické žaluzie, inteligentní regulace pokojové teploty, alarm a Wallbox). Přehled naleznete na našich webových stránkách.

Více o Loxone App

Vylepšený výkon a stabilita

S novou verzí jsme také vylepšili výkon a stabilitu u obou podporovaných platform (Android + iPhone). Zaměřili jsme se na úpravy v oblasti spouštění a připojení a také v navigaci.

 

Stažení & Dostupnost

Pro všechny uživatele Android je naše nová App připravena v Google Play Store a je také k dispozici na našich webových stránkách.

Loxone Smart Home App 5 v Google Play Store

Uživatelé Apple si musí ještě bohužel chvilku počkat. App byla odeslána do Appstore a aktualizace by měla být během 5 – 12 dní schválena.

 

Děkujeme za Vaší podporu

Na tomto místě bychom velice rádi poděkovali všem testerům betaverzí! Díky Vaší pomoci jsme mohli Loxone App vylepšovat a Vaše zpětná vazba byla klíčovou v uvedení produktu na trh.

Chci být informován o novinkách