LOXONE APP 2.0 NA APPSTORE


11 února, 2011 in Technologie

Nová generace konfiguračního software je již od 8.2. k dispozici ke stažení na našich stránkách, Dnešním dném byla schválena i Loxone APP v AppStore a tak můžete naplno využít dokonalého spojení mezi Loxone konfiguračním software a Loxone App – jak jinak, než zdarma!

KOMPLETNĚ NOVÝ DESIGN A NOVÁ ARCHITEKTURA

Nová aplikace dostála globálních změn jak na poli designu, tak na poli použité technologie.

1_start

Úvodní stránka

Na titulní straně se nově objevují dva sloupce, do kterých můžete umístit až 6 oblíbených kategoriií a nebo místností. K tomu lze pod ně umístit až se 8 fukncí (například tlačítka, žaluzie, libovolné statusy, …).

Takto budete mít vždy poruce nejpoužívanější funkce.

2_generic

Nový design

Design Loxone App byl kompletně obměněn. Výpis kategorií a místností naleznete pouze na titulní stránce App. Dále se pohybujete již po příslušných sekcích.

Sjednotily se barvy a také se zpřehlednilo uspořádání. Stavy jsou zobrazeny vždy pod sebou a jsou barevně odlišeny. Bloky, které mají u sebe malou šipku jsou bloky, které se dají dále spravovat (např. žaluzie a nebo světelné scény).

6_switch

Rychlejší a stabilnější

App je v novém kabátku daleko rychlejší. Navigace ve vizualizace je velice rychlá a intuitivní a tak není problém během jediné sekundy najít požadovanou funkci.

Jediným kliknutím na ikonku domečku můžete abecedně listovat v místnostech a nebo kategoriích.

4_light

Nová bloky žaluzie a ovládání osvětlení

Vylepšené bloky žaluzie a ovládání osvětlení umožňují využít rozšířených možností ve vizualizaci.

U žaluzií můžete například vidět, kde se právě nachází a nebo sklon lamel. Možné je také například kompletně otevřít a nebo zavřít žaluzie, popřípadě naklopit žaluzie rovně.

U světelné scény je pak možné vybrat příslušnou barvu RGB osvětlení a nebo uložit novou světlenou scénu přímo z prostředí App.

3_blind

Websockets – seznamte se

Websockety představují novou technologii založenou na možnosti obousměrné komunikace mezi oběma kanály (v našem případě mezi Miniserverem a zařízením pro ovládání). To umožňuje takřka realtime změnu stavů na vizualizaci.

Například můžete vidět jízdu žaluzií na Vašem iPhone v reálném čase.

Na závěr

Loxone APP pro iPhone a iPod je moderní aplikace, založená na nejnovějších technologiích, která je vynikající pro ovládání Vaší domácnosti. Pokud vlastníte mobilní telefon s operačním systémem Android, nezoufejte. Na aplikaci pro Androidy se neustále pracuje a bude již brzy k dispozici.

Chci být informován o novinkách