LOXONE 100% KVALITA


25 března, 2011 in Zákulisí

Hodně často dostáváme otázky týkající se místa výroby našich produktů a nebo jejich kvality. Naše jednotky se vyrábějí v Rakousku (Made in Austria), na což jsme hrdí.

Kvalita našich produktů je u nás na prvním místě. Nejen u výroby jednotek a kompletního vývoje softwarových nástrojů klademe důraz na kvalitu. 100% kvalitu a ověřenost můžete očekávat i od dalších produktů, které nabízíme.

Proč tomu tak je? Máme k tomu dva jednoduché důvody:

  • Jsme nový hráč na trhu a nemůžeme si dovolit prodávat zboží podřadné kvality.
  • Samozřejmě jsme sami ti nejnáročnější uživatelé a testeři našeho výrobku. Vždy sami požadujeme tu největší kvalitu a spolehlivost.

Miniserver made in Austria

Jsme (myslím právem) hrdi na to, že naše klíčové produkty jsou na 100% Made in Austria.

Vyrábět naše produkty v Číně a nebo Asii by bylo jistě cenově daleko výhodnější, ale možná na první pohled. Je zřejmé, že kvalitativně jsou tyto výrobky neporovnatelné a výroba na východě by nesplňovala naše standardy kvality.

Vše vlastní

Jako výrobce kvalitních produktů za ně samozřejmě přebíráme i plnou odpovědnost. Právě proto jsme vyvinuli  veškeré produkty vlastními silami. Od vývoje operačního systému, který pohání Miniserver, přes hardware až po vlastní softwarové nástroje pro obsluhu.

Testování produktů

Předtím, než naše výrobky opustí naší společnost, jsou podrobeny důkladnému testování. Přezkoušíme nejen každý vstup a výstup jednotky, ale samozřejmě také nahraný software a logické funkce.

Výsledek: Z cca. 2000 vyexpedovaných kusů nebyl z důvodu naší chyby dosud reklamován ani jeden.

Výrobky ověřené praxí

Všechny produkty, které nabízíme jsou vyzkoušeny v praxi – v našich vlastních domech. Jedině tak můžeme podávat o našich produktech pravdivé a nezkreslené informace. Ochranné známky a výřečnost obchodníků je jedna věc, ale reálná praxe a zkušenosti jsou k nezaplacení.

Spokojení zákazníci

Největší certifikace a celosvětově uznávané měřítko kvality, je spokojenost zákazníků. Na tomto místě bychom chtěli poděkovat za každý feedback, který jsme obdrželi. Děkujeme všem našim zákazníkům, kteří se podílejí na naší vizi.

Chci být informován o novinkách