KONFIGURAČNÍ SOFTWARE 2.0 UVOLNĚN KE STAŽENÍ!


8 února, 2011 in Technologie

Od této doby můžete stahovat novou verzi konfiguračního software! Tato verze představuje milník s mnoha vylepšeními a novou funkcionalitou.

Společně s novou verzí vizualizace, založené na Websocketách, novou Loxone APP (již dostupná v AppStore), se naše řešení kompletně promění – samozřejmě zdarma.

Nejdůležitější body nové verze

  • Množství nových stavebních bloků, jako např. regulace pokojové teploty, ovládání sauny, ovládání osvětlení, virtuální statusy, …
  • Integrace nové vizualizace založené na Websocketách, která umožňuje takřka realtime odezvy mezi více zařízeními (PC, iPhone, …)
  • Vizualizace vylepšena o prvek žaluzie, který ukazuje reálný stav žaluzií a ovládání osvětlení
  • Vylepšení komunikace s KNX/EIB sběrnicí
  • Podpora Logitech Squeezerboxu
  • Vylepšení stability

Detailní popis změn naleznete zde.

SCREENSHOTY

Konfigurační software 2.0

123456

Websocket klient

Websocket klient nahrazuje starou HTML vizualizaci. Technologie Websocketů umožňuje obousměrnou komunikaci mezi zařízením a Miniserverem v reálném čase.

12

APP 2.0 (již v AppStore)

S novou verzí konfiguračního software byla uvolněna I nová verze Loxone APP pro iPhone a iPod. Obsahuje řadu vylepšení, jako např. prvek žaluzie (nutno zaškrtnout použít u bloku v konfiguračním software) a nebo například barevná paleta pro výběr barvy RGB světelné scény.

1_start2_generic3_blind4_light5_categories6_switch

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

Před instalací doporučujeme číst tyto pokyny‘!

Zůstaňte v obraze!

V dalších dnech očekávejte informace a vzorové programy k novým stavebním blokům. Dozvíte se vše o novinkách, které přinesla verze 2.0

P.S.: KAždý nově objednaný Miniserver a rozšíření budou obsahovat již nainstalovanou novou verzi 2.0.

Chci být informován o novinkách