Domácí automatizace se dostává i do montovaných domů: Inteligentní montované domy jdou do série


5 února, 2014 in Reference

Novostavby, staré stavby, byty: domácí automatizace je vhodná pro každou domácnost, i pro ….

Loni v létě jsme Vám představili první montovaný dům řízený Miniserverem. Byl představen firmou Elk z Vösendorfu, v parku vzorových domů, jakož to referenční projekt. Někteří z našich pilných webových návštěvníků a blogerů jistě již tento dokončený bungalov znají. Pokud byste se chtěli o tomto tématu dozvědět více, podívejte se na video níže. Spíše k nahlédnutí, neboť rakouská televize o inteligentním montovaném Elk-bungalovu informovala již před krátkou dobou. Samozřejmě jsme vše shrnuli kvůli všem, kteří vysílání propásli.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=OuiZ2LbdVIc&w=500&h=315]

Inteligentní dům poháněný pomocí Loxone

Bungalov z Vösendorferu, nacházející se v parku vzorových domů, byl postaven jako vzorový dům. Od léta se stal dokonce v různých variantách automatizace sériovým.

Zákazníci se musejí pouze rozhodnout, jaký stupeň inteligetní domácnosti pro svůj montovaný dům chtějí. Následně bude majiteli zhotoven nakonfigurovaný inteligentní montovaný dům přímo k nastěhování. Po určité době, během níž je dům obýván, je konfigurace znovu upravena a přizpůsobena potřebám zákazníka.

“Poptávka je v současné době opravdu obrovská a stále roste. V současné době jsme prodali již 30 Elk inteligentních domů. Také ženy se stále více zajímají o inteligentní domácnosti, přestože touha po inteligentní domácnosti stále dominuje spíše u mužů”, Jürgen Rossmanith z firmy Elk je potěšen z velkého počtu zájemců.

Stále hledáte svůj dokonalý dům? Jaké by to bylo s víkendovým domem řízeným Miniserverem? Více informací o inteligentních domech a domácí automatizaci naleznete zde!

 

Chci být informován o novinkách