DMX, 1-Wire, RS232 a RS485 Extension od teďka k dispozici!


22 června, 2011 in Technologie

Dva týdny před plánovaným uvedením do prodeje jsme již nové Extensiony naskladnili a jsou připraveny k odeslání. Lze je tedy již teď objednat, sklad je připraven!

Od této doby jsou k dispozici v našem obchodě a samozřejmě také u našich partnerů.

DMX Extension

DMX Vám nabízí mnoho příležitostí, jak inteligentně řídit osvětlení, především LED. Realizujte Vaší individuální světelnou scénu s barevnými přechody, stmíváním, …

1-wire Extension

1-wire Vám umožní pripojit 1-wire senzory do Vašeho systému Loxone. 1-wire senzory jsou velice levné, jednoduše se instalují a hodí se do instalací s mnoha senzory.

RS232 Extension

RS232 Extension Vám umožňuje ovládat mnoho zařízení, jako například audiosystémy, telefony, topení a mnoho dalších zařízení, které disponují RS232rozhraním.

RS485 Extension

RS485 Extension Vám umožňuje ovládat mnoho zařízení, jako například klimatizaci, ventilaci, přístupové systémy a mnoho dalších zařízení, které disponují RS485 rozhraním.

Bohužel bezbateriové a bezdrátové Extension EnOcean ještě není k dispozici. Ale i toto bude k dispozici dříve, než jsme předpokládali – začátkem příštího týdne!

Zprovoznění

Extensiony je možné v současné době využívat pouze s nejnovější betaverzí konfiguračního softwaru. Oficiální verze bude následovat za cca. 1-2 měsíce!

Chci být informován o novinkách