Další Online seminář je opět tady!


6 února, 2013 in Zákulisí

Další online seminář bude spuštěn 11.02.2013 od 15:00 hodin. Tentokrát se budeme v Loxone konfiguračním softwaru  zabývat funkčnímu bloku “Inteligentní regulace pokojové teploty”. Věříme, že Vám budou informace o programování, našich produktech a funkcích v konfiguračním softwaru přínosem. Během 30 minut se naučíte rychle a správně naprogramovat inteligentní regulaci pokojové teploty.

Loxone učebna, jak ji ještě neznáte!

 

Loxone_učebna

Jako v každém semináři, tak i v tomto, Vám ukážeme tipy a triky ohledně Vašeho Loxone systému úplně zdarma. Stačí se jen k online semináři připojit a pohodlně sledovat návody, postupy a rady pohodlně z Vašeho domova. Budeme se snažit, aby Vám neunikla žádná informace k danému tématu.


Regulovat pokojovou teplotu efektivně, ale hlavně úsporně není již dnes žádný problém!

 

programovani s loxoneDoba, kdy jste ovládali vytápění místností ve Vašem domě pouze v určitých režimech (otevřený nebo zavřený ventil) je s Loxone Miniserverem minulostí. Nové technologie jdou rychle kupředu a s funkčním blokem “Inteligentní regulace pokojové teploty” je to stejné. S tímto blokem dokážete vytápět své místnosti efektivně a hlavně úsporně, než tomu bylo doposud s obyčejnými hlavicemi.


Ptáte se jak? Odpověď je jednoduchá:

Do funkčního bloku “Inteligentní regulace pokojové teploty” byla integrována logika Fuzzy, díky níž je dosažena požadovaná teplota v místnostech v přesně definovanou dobu. Hlavice se otevírají jen tehdy, pokud se má opravdu topit!


Spojení, které Vám bude vyhovovat!

 

loxone relaceTechnicky je možné současně připojit pouze 25 účastníků. Pohlídejte si proto termín a hodinu spuštění školení na stránce online seminářů. Pokud se k Online školení připojíte později a spojení se seminářem nebude navázáno, nebuďte zklamaní! Video soubor budeme po ukončení semináře ukládat v našem archívu. Budete tak mít možnost, podívat se na seminář z této stránky později.

Budeme se těšit na Vaší účast a doufáme, že se Vám online semináře budou líbit. Váš Loxone Team.

Chci být informován o novinkách