Březový háj: Vilový komplex vybaví Loxone


10 března, 2022 in Reference

Developerským projektům chytrá automatizace svědčí. Dočká se jí i vilový komplex developera ZOONA – Březový háj, který právě roste nedaleko Prahy. Loxone Partner chystá integraci základních technologií do Loxone s možností dalšího rozšíření.

Klidné bydlení nadosah Prahy

První etapa vilového projektu jde do finále. Dokončena má být do konce roku 2022. Březový háj se nachází v Předboji, zhruba 10 kilometrů severně od Prahy.

Majitelé se nastěhují do 19 exkluzivních nízkoenergetických vil s dispozicemi 5+kk až 6+kk a jednoho luxusního bungalovu. Předností lokality je klid, blízkost přírody a dosah hlavního města. Návrh zpracovala společnost JK ARCHITEKTI, o design interiéru i exteriéru se postaral ateliér Morix. Koncept klade důraz na přírodní materiály a využívá například kámen, dřevo či kov.

Fakta

Lokalita:
Předboj (Středočeský kraj)


Developer:
ZOONA


Loxone Partner:
CL Tech


Loxone řídí:
Osvětlení
Vytápění/chlazení
Stínění
Přístup

S čím Loxone pomůže?

Neotřelý design zajistí obyvatelům maximální komfort bydlení. A posílí ho prvky a funkce chytrého domu Loxone. Majitelé se s jeho výhodami mohli seznámit v showroomu Loxone Partnera, společnosti CL Tech, která v rezidenčním komplexu zajistí inteligentní elektroinstalaci. Základ bude tvořit řízení osvětlení, topení a žaluzií. Nadstandardně si klienti mohli volit i funkce stmívání a přístupového systému.

Obývací pokoj
Ložnice
Jídelna
Koupelna

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikář

Jste elektrikář?
Chcete svým zákazníkům také nabízet jedinečnou automatizaci budov založenou na Loxone Miniserveru, který se hodí do projektů všeho druhu? Kontaktujte nás a využijte silnou spolupráci s Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domů.

Ikona lopata

Máte vlastní projekt?
Chcete také využít Loxone ve vašem specifickém projektu? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci domů, komerčních nemovitostí nebo speciálních projektů.

Chci být informován o novinkách