Blokové funkce: využívejte Vaší vizualizaci efektivněji


27 září, 2011 in Technologie

Chcete změnit barvu RGB osvětlení nebo se podívat na status alamu přímo z Vašeho iPhonu nebo webového prohlížeče? V Loxone Configu 3.0 je k dispozici celá řada blokových funkcí, které Vám přímo v App a webovém prohlížeči usnadní práci s ovládání a udělají z obyčejných bloků daleko efektivnější pomocníky.

Co jsou blokové funkce?

Blokové funkce rozšiřují možnosti ve vizualizaci. Můžete vidět a nastavit barvu RGB osvětlení (díky funkčnímu bloku ovládání osvětlení) nebo například statusy žaluzií (díky funkčnímu bloku žaluzie).

Díky blokovým funkcím s rozšířujícími možnostmi bude pro Vás ovládání daleko jednodušší a přehlednější. Blokové funkce lze využít jak v Apps tak webovém prohlížeči.

Jak mám blokové funkce nastavit a kde je najdu?

Blokové funkce jsou k dispozici u vybraných funkčních bloků Loxone Configu 3.0. Kompletní seznam podporovaných bloků a zařízení naleznete na této stránce.

Díky přepracovanému systému je nyní práce s bloky a jejich vizualizace daleko jednodušší a zabere Vám méně času. Vizualiazce se automaticky vytváří jak pro webový prohlížeč, tak pro Apps (Android, iPhone, iPad, iPod) bez toho, aniž byste museli napsat kousek kódu.

Pro aktivaci blokové funkce klikněte na funkční blok (například Alarm) a přiřaďte místnost a kategorii. Pokud chcete, aby se bloková funkce ukázala i na titulní stránce, je možné ještě dodatečně vyplnit “Oblíbenost”.

image image

Více informací k nastavení vizualizace >

Jaké blokové funkce mohu použít?

V Loxone Configu 3.0 je Vám k dispozici více než 20 blokových funkcí! Pro naše Apps budou další k dispozici prostřednictvím aktualizace.

Seznam blokových funkcí, které můžete aktuálně využít ve webovém rozhraní a Apps naleznete na této stránce v naší Online dokumentaci.

Chci být informován o novinkách