Blíží se další Online seminář!


20 února, 2013 in Zákulisí

Další online seminář bude spuštěn 25.02.2013 od 15:00 hodin. Tentokrát se budeme v Loxone konfiguračním softwaru zabývat funkčnímu bloku “Ovládání osvětlení”. Věříme, že Vám budou informace o programování, našich produktech a funkcích v konfiguračním softwaru přínosem. Během 30 minut se naučíte rychle a správně naprogramovat ovládání osvětlení podle Vašich představ.

Loxone učebna, jak ji ještě neznáte!

Loxone_učebnaJako v každém semináři, tak i v tomto, Vám ukážeme tipy a triky ohledně Vašeho Loxone systému úplně zdarma. Stačí se jen k online semináři připojit a pohodlně sledovat návody, postupy a rady pohodlně z Vašeho domova. Budeme se snažit, aby Vám neunikla žádná informace k danému tématu.


Buďte u toho, jak jednoduše naprogramovat ovládání osvětlení!

programovani s loxoneUkážeme Vám funkce a možnosti optimálního využití funkčního bloku Ovládání osvětlení. Dozvíte se také, jak ve Vaší domácnosti můžete optimálně ovládat světla pomocí DMX Extensionu.

V konfiguračním softwaru Loxone můžete realizovat jak ovládání osvětlení 1:1 (tlačítko:zdroj), tak hlavně také vytvářet světelné scény. Ovládat je možné spínané osvětlení, stmívání a RGB


Spojení, které Vám bude vyhovovat!

loxone relaceTechnicky je možné současně připojit pouze 25 účastníků. Pohlídejte si proto termín a hodinu spuštění školení na stránce online seminářů. Pokud se k Online školení připojíte později a spojení se seminářem nebude navázáno, nebuďte zklamaní! Video soubor budeme po ukončení semináře ukládat v našem archívu. Budete tak mít možnost, podívat se na seminář z této stránky později.

Budeme se těšit na Vaší účast a doufáme, že se Vám online semináře budou líbit. Váš Loxone Team.

Chci být informován o novinkách