Audioserver: Jaké jsou první reakce našich partnerů?


18 září, 2020 in Know How

Už je to více než 14 dní, co náš nový Audioserver spatřil světlo světa. Nastal tak správný čas zeptat se našich partnerů a fanoušků z celého světa na jejich první reakce. Zde je krátký pohled na jejich komentáře, příspěvky a zpětnou vazbu na nový Audioserver.

Dobrý deň, dlhé roky spolupracujem s Loxone a podobný produkt ako je Audioserver som postrádal. Na základe preštudovaných informácii som usúdil, že je to cesta správny smerom. Oproti Music Serveru už nemusím riešiť Rack a jednoducho inštalovať na DIN lištu, čím podstatne ušetrím čas. Po jeho zapojení musím pochváliť celkové riešenie, najmä jeho kompaktné prevedenie. Ozvučenie je proste bomba!

MINALOX, s. r. o.

Loxone Partner, Slovensko

Audioserver
Smart Energy Solution

Loxone Partner, Česko

Audioserver

       Jedná se o opravdu skvělý produkt !!! Kudos k vývoji           a za tvrdou práci, kterou odvedli. Jsme ohromeni a             přesvědčeni, že za tuto malou cenu můžeme nyní               multiroom audio přizpůsobit téměř jakémukoli                     projektu. Naštěstí jsou dny starého, těžkého                         hudebního serveru a přidruženého zesilovače                       konečně pryč !!!! Jen tak dál 😁👍💪💪

Markus G.

Loxone fanoušek, Německo

Co mohu říct … Loxone opět předčil moje očekávání tím, že ve svých produktech ukazuje vysokou úroveň profesionality a všestrannosti. Skutečný vývoj v oblasti chytrých domácností a profesionálních zvukových technologií … nyní je jen na nás, aby partneři Loxone ukázali našim zákazníkům neuvěřitelný potenciál tohoto systému.

Auto hi fi System snc

Loxone Partner, Itálie

Chci být informován o novinkách