4-hvězdičky pro Miniserver: Inteligentní elektroinstalace v Hotelu Calma Blanca ve Španělsku


27 ledna, 2014 in Reference

Také Vám chybí sluníčko? Touto dobou již bohužel v našich zeměpisných šířkách nevládne letní počasí, které by jistě mnozí uvítali. Rádi bychom Vám přinesli léto zpět a představili Vám náš nový referenční projekt v městečku Cadaques na východním pobřeží Španělska! Speciálně pro Hotel Calma Blanca byl společně s naším partnerem Domoticem Controlem vyvinut chytrý všestranný balíček – inteligentní elektroinstalace. Je zde sedm pokojů, které dodají hostům pocit výjimečnosti.

Hotel Calma Blanca

V hotelu Calma Blanca nebylo nic opomenuto. Pro hotel mají největší význam body, jako jsou přístupový systém, energetická účinnost a bezpečnost, zatímco hosté ocení komfort a jednoduchost.

Smartphone jako dálkové ovládání

Mónica, majitelka hotelu, popisuje v inteligentní elektroinstalaci funkci dálkového ovládání jako svého absolutního favorita. Přáním každého hostitele je, aby bylo v hotelu vše dokonalé a hosté se zde cítili jako doma. Pro majitele je důležité, být informován o dění v domě a být schopen provést jednotlivá nastavení. V určitých situacích (např. když obsah CO2 v posilovně stoupne příliš vysoko) bude majiteli zasláno varovné oznámení.

Jednoduchá, ale geniální – Simulace přítomnosti

Dokonce i když nejsou přítomni ani hosté ani majitelé domu, je tato inteligentní elektroinstalace schopna nasimulovat situaci tak, jako by byli přítomni. Všechny změny týkající se osvětlení a stínění jsou uloženy po dobu sedmi dnů a na vyžádání mohou být kdykoli přenastaveny. Díky této „Simulaci přítomnosti“ není Calma Blanca snadným cílem potencionálních zlodějů.

Skutečně unikátním je inteligentní dům pouze díky myšlenkám svých vlastníků. V tomto případě byly instalovány naše iButtony pro přístupový systém ve tvaru hvězdic a mušlí (viz. obrázek níže). Tato tlačítka dokonale ladí s atmosférou hotelu a starají se o to, aby byl každý zarezervovaný pokoj přístupný.

Hotel Calma Blanca

V hotelu bylo nainstalováno mnoho dalších funkcí, jako například světelné scény exteriéru a interiéru či měřič teploty a vlhkosti ve wellness zóně. Veškeré informace o hotelu Calma Blanca a inteligentní elektroinstalaci naleznete na našich webových stránkách.

Více o referenčním projektu

Chci být informován o novinkách