Vzdialené ovládanie apartmánov: LaBouda spolieha na Loxone


02/05/2022 in Referencie

Bezobslužné ubytovanie je pohodlnejšie pre hostí a jednoduchšie pre hostiteľa. Práve vzdialená kontrola bola kľúčovou požiadavkou majiteľa apartmánov LaBouda v Jeseníkoch. Loxone splnil úlohu a pridal aj funkcie navyše.

Štýlové ubytovanie v prírode Jeseníkov, v zime dovolenka na lyžiach, v lete turistika po kopcoch – to je LaBouda. Moderný objekt s apartmánmi na prenájom stojí v lyžiarskom stredisku v Kunčiciach od roku 2020. Ponúka 2 apartmány, každý až pre 4 osoby. Po aktívne strávenom dni hostia odpočívajú v miestnom wellness. LaBouda ponúka dve sauny, oddychovú zónu aj alpský kúpací sud.

labouda logo

Fakty

Lokalita:
Staré Mesto pod Snežníkom, miestna časť Kunčice (Olomoucký kraj)


Web:
labouda.cz


Loxone Partner:
EJM Horovany (Silver)


Loxone riadi:
Vykurovanie/chladenie
Prístup
Wellness

Majiteľ zvolil Loxone kvôli možnosti vzdialeného ovládania vykurovania apartmánov a wellness miestnosti. Ďalšou požiadavkou bola kontrola prístupu návštevníkov do objektu po rezervácii cez rezervačné portály – bez nutnosti prítomnosti personálu, ktorý by odovzdal kľúče či nastavil teplotu. Všetok prístup do budovy je riešený kódovými NFC klávesnicami. Hosťom tak stačí poslať vytvorenie kódu, ktorým sa dostanú do priestorov, kam majú prístup. Po odchode je možné číselnú kombináciu zmazať a ľahko vytvoriť inú, pre ďalších hostí. Prevádzkovateľ má nad objektom kontrolu odkiaľkoľvek v mobilnej aplikácii.

A čo viac?

Ako bonus sme dostali možnosť sledovania časového využitia wellness, ktoré sa monitoruje z dôvodu riadenia spotreby elektrickej energie v jednotlivých apartmánoch.

Igor Doležal

majiteľ objektu LaBouda

Nahliadnite:

Výhľad z apartmánu
Interiér apartmánu
Posedenie v apartmáne
Wellness

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikár

Ste elektrikár?

Chcete svojim zákazníkom tiež ponúkať jedinečnú automatizáciu budov založenú na Loxone Miniserveri, ktorý sa hodí do projektov všetkého druhu? Kontaktujte nás a využite silnú spoluprácu s Loxone, lídrom na trhu v oblasti automatizácie budov a domov.

Ikona lopata

Máte vlastný projekt?

Chcete tiež využiť Loxone vo vašom špecifickom projekte? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojom pre jednoduché ovládanie a inteligentnú automatizáciu inteligentných domov, komerčných nehnuteľností alebo špeciálnych projektov.

Chcem byť informovaný o novinkách