Úspech quadral Install Speaker 7 v teste lite-Magazínu


21/12/2022 in Technológie

Roman Maier, vedúci renomovaného časopisu lite-Magazin, otestoval quadral Install Speaker 7. Ako profesionál na hi-fi systémy má prísne meradlo. Dokázal kritické uši testera presvedčiť stropný reproduktor s inštalačnou hĺbkou necelých 10 centimetrov?

Inštalácia a montáž reproduktorov

Hneď v úvode odborník vyvracia dva predsudky. Najprv naznačuje, že vstavané reproduktory dnes už statne držia krok so skrinkovými systémami. A potom poskytuje tipy, ako je možné vstavané reproduktory namontovať aj v tehlových či betónových budovách v niekoľkých málo krokoch.

Maier v teste pozerá na Install Speaker 7 ako stropný reproduktor aj s možnosťou inštalácie do steny. Profesionál má o najväčších výhodách jasno: žiadne káble, rýchla inštalácia, kvalita za dobré peniaze. Zvážiť by tieto reproduktory mali aj tí, ktorí sa chystajú miestnosti dovybaviť stropnými bodovkami.

 

Malý, ale výkonný: zvuk, basy a ohromujúca sila

Ale teraz to najdôležitejšie – čo profík hovorí na zvuk? Maier chváli najmä pôsobivú zvukovú kulisu, ktorú reproduktory vytvárajú. A to aj vo väčšom priestore, nielen pod reproduktormi. To reproduktory dosahujú predovšetkým vďaka špeciálne navrhnutému tvaru membrány so širokým rozptylom. Install Speaker 7 nadchne kritikov aj pri náročných, dynamických skladbách.

 

Presvedčivé sú aj basy. Maier zdôrazňuje čistotu, impulznú odozvu a žiadne skreslenie. Napriek absencii kabinetu poskytujú reproduktory slušný základ bás. Vo všetkých prípadoch je recenzent ohromený poctivým ladením, priestorovým rozložením zvuku a dôrazom na detail.

In-Ceiling 7 Speaker od Quadralu

Multifunkčný, multimédiá, multiroom: Všestranný pomocník medzi vstavanými reproduktory

Maierovi sa páčil čistý, neskreslený zvuk i v TV režime. Slovami odborníka: „Čisté, účelné, zmysluplné!“

Reproduktory naplno ukážu svoj potenciál pri správnom nastavení multiroom audia. V dokonalej súhre s Loxone je možné v celom obytnom priestore vytvoriť netradične pôsobivý zážitok s prehrávaním zvuku.

Celkové skóre: 239/240 bodov

Pozitívny záver Romana Maiera potvrdzuje, že quadral Install Speaker 7 je jednoducho špička. Vďaka veľmi dobrému pomeru cena/výkon odporúča tieto stropné reproduktory bez výhrad.

Kompletnú správu nájdete tu.

 

Ešte kvalitnejší zvuk

Pokiaľ hľadáte rýdzu kvalitu, nájdete ju v našej širokej ponuke reproduktorov quadral. Pre kompletnú multiroom zostavu odporúčame okrem iného modely Signum 20 alebo Signum 70, ktoré odborníci taktiež ocenili.

Signum 20

Ideálny pre menšie miestnosti alebo vytvorenie priestorových efektov: quadral Signum 20.

Signum 70

Vynikajúca dynamika a silné basy: quadral Signum 70.

Opýtajte sa zdarma

Prekonzultujte s nami váš projekt alebo sa staňte Loxone Partnerom v niekoľkých krokoch!

A

Konzultácia projektu zdarma

Zvažujem vo vlastnom projekte využiť Loxone a rád by som získal viac informácií.

A

Stať sa partnerom

Rád by som sa opýtal, v čom spočíva partnerstvo s Loxone a ako na to.

Konzultácia projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stať sa partnerom

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chcem byť informovaný o novinkách