Projekt modernej elektroinštalácie domu: Tak jednoduché to môže byť!


16/04/2021 in Know How

Je váš projekt elektroinštalácie na spadnutie? Alebo sa ešte len zaujímate o to, čo obnáša? Tak či tak, čaká vás mnoho dôležitých rozhodnutí. Hneď potom nasleduje otázka: Čo od nej vôbec očakávať?

Zrejme by ste ocenili istotu, že váš dom bude zodpovedať súčasným štandardom a nepripravíte sa o komfort, ktorý môžete mať. Využite bezplatné konzultácie s našimi odborníkmi, nech viete, čo chcieť od modernej elektroinštalácie. Čerpajú zo skúseností zo 156 000+ projektov po celom svete.

Moderný elektro projekt v 6 krokoch

Teraz vám popíšeme obvyklú cestu od 1. kliknutia po hotovú inštaláciu spĺňajúcu všetky požiadavky modernej doby. Ako príklad sme si vzali komplexný projekt elektroinštalácie rodinného domu, ale v zásade sa nelíši od projektov pre firmy či modernizácie bytu (rekonštrukcia elektroinštalácie).

Aj keby ste sa nakoniec rozhodli neísť cestou modernej elektroinštalácie, konzultáciu iste oceníte. Získate dobrú predstavu o tom, za čo sa neoplatí míňať alebo aké nároky na technológie dnešná architektúra a legislatíva prináša. Mnohé z nich vás prekvapia.

Krok 1

Odoslanie žiadosti

Vyplňte a odošlite svoju žiadosť o konzultáciu zadarmo pomocou formulára nižšie. Medzičasom sa môžete inšpirovať priamo v našom showroome v Bratislave: ideálne pri osobnej prehliadke alebo aspoň prostredníctvom virtuálnej prehliadky.

Krok 2

Konzultácia projektu

Náš odborník vás bude kontaktovať. Spolu preberiete vaše priania a predstavy. Zistíte, ako maximalizovať potenciál svojho projektu, na čo určite nezabudnúť pri plánovaní elektroinštalácie domu/budovy prípadne s čím konkrétne ísť za inštalačnou firmou.

Krok 3

Hľadanie partnera

Ste plní dojmov. Zrejme vás zaujalo, o koľko viac vám môže vaša investícia priniesť, a zaujíma vás, čo ďalej. Na vaše želanie nájdeme a kontaktujeme vhodného Loxone Partnera vo vašom okolí a sprostredkujeme mu vaše predstavy, prípadne mu rovno ako výrobcovia poradíme.

Krok 4

Predloženie ponuky

Na základe vašich prianí a požiadaviek vám Loxone Partner zostaví individuálnu ponuku. Nemusíte nič dlho študovať a spisovať detailné požiadavky. Vďaka Loxone štandardom a komunikácii s nami máte v ruke jasnú kalkuláciu elektro projektu spĺňajúcu požiadavky dnešnej doby.

Krok 5

Odštartovanie projektu*

Ak je všetko k vašej spokojnosti, dajte zelenú odštartovaniu projektu. Po celú dobu realizácie projektu sme samozrejme k dispozícii vám aj vášmu Loxone Partnerovi.

Krok 6

Ukončenie projektu

Váš sen sa teraz stal skutočnosťou a vy ťažíte z výhod inteligentného ovládania a automatizácie. Loxone Partner s vami po nejakej dobe vykoná úpravy konfigurácie podľa vašich skúseností. Budeme veľmi radi, ak sa spolu ešte spojíme, aby sme si overili vašu spokojnosť.

* Mimochodom: Kým nedáte zelenú k začatiu projektu, nevzniknú vám žiadne náklady. Celý proces je úplne zadarmo.

Rodina pri večeri

Čas na váš projekt


Získajte viac informácií o automatickom ovládaní a inteligentnej domácnosti Loxone. Využite bezplatnú konzultáciu svojho projektu a zistite možnosti inteligentnej elektroinštalácie vo vašej domácnosti.

Chcem byť informovaný o novinkách