Loxone z vás spraví ranné vtáča


17/03/2022 in Know How

Inteligentná domácnosť od Loxone vás vyvedie z ríše snov tak jemne, že si to takmer nevšimnete. Svetlo sa aktivuje pri východe slnka a postupne sa zintenzívni. Tienenie sa pomaly otvorí, aby do miestnosti vpustilo prvé slnečné lúče jemne sprevádzané vašou obľúbenou hudbou, rádiom či zvukom štebotajúcich vtáčikov. Nič nie je lepšie, ako začať deň príjemným prebudením.

Koniec hlasnému a nepríjemnému zvuku budíka, ktorý vás každé ráno nervuje. V inteligentnej domácnosti zažijete jemné prebudenie z ríše snov. Naviac všetky technológie spolu skvele spolupracujú. 

Počas spánku môžete mať tienenie zatiahnuté tak, aby vás nerušili pouličné svetlá. A automatika sa postará, aby lamely boli včas zatiahnuté tak, aby do miestnosti bolo vpustené denné svetlo pre príjemné vstávanie. Ráno vás môže prebudiť obľúbená hudba z audio systému. K príjemnému spánku oceníte chladnejšiu teplotu v miestnosti a oproti tomu príjemne vyhriata kúpeľňa ráno isto poteší. Vašu inteligentnú domácnosť si môžete prispôsobiť podľa vašich potrieb.

Osvetlenie dokáže oveľa viac!

Loxone Miniserver a Miniserver Go

Ako je to možné?

Ako tienenie, osvetlenie, audio a iné funkcie vedia, kedy chcete vstať? V inteligentnej domácnosti spája Miniserver všetky komponenty – podobne ako ľudský nervový systém. Je to mozog, ktorý umožňuje jednotlivým zariadeniam, aby sa medzi sebou doslova rozprávali.

Loxone Miniserver a Miniserver Go

Chcete zažívať aj vy príjemné prebúdzanie?

S našimi produktami Loxone to máte zaručené.

Chcete zažívať aj vy príjemné prebúdzanie?

S našimi produktami Loxone to máte zaručené.

Poďme do toho spolu…

Ikona domu

Chcete si užívať produkty Loxone?

Radi vám ako výrobcovia zadarmo predstavíme možnosti inteligentnej elektroinštalácie aj možnosti riešenia konkrétnych potrieb v rámci individuálnej konzultácie. Pripravíme aj kalkuláciu potrebných produktov. V prípade záujmu vám tiež nájdeme ideálnu realizačnú firmu.

Ikona elektrikára

Chcete realizovať inteligentné elektroinštalácie?

Využite bohatý sortiment produktov vrátane koncových prvkov od jedného výrobcu. K dispozícii budete mať unikátny softvér bez licencií, s ktorým zvládnete špičkové funkcie aj bez znalosti programovania. Váš úspech podporíme špičkovou individuálnou podporou.

Chcem byť informovaný o novinkách