Ako Loxone udržal prevádzku dodávateľského reťazca

Lucia Pavkova
04/04/2023 in Zákulisie

Posledné roky boli zložité ako pre súkromný život, tak aj pre podnikanie. Keď nás zastihla pandémia a vojna, skomplikoval sa aj prístup k niektorým materiálom. S výzvou udržania dodávateľského reťazca v chode sa v Loxone úspešne popasoval tím odborníkov aj produktový management.

Keď vám život nadelí citróny…

Zložitosti sa nevyhli nikomu. Dôležité bolo, ako sa na ne podarí reagovať. Spoločnosť Loxone bola schopná garantovať dodanie u väčšiny zo 150 produktov. Iba štyri z nich zastihli problémy v dodávateľskom reťazci.

Na rozdiel od niektorých konkurentov sme boli schopní tieto problémy zvládnuť, a to vďaka tímu managementu dodávateľského reťazca, ktorého členovia sú skutoční odborníci.

Produktový management navyše dostal heslo „Keď vám život nadelí citróny, urobte citronádu“. – Aby zákazníci dostali objednávky včas, produktový management upravil návrhy produktov tak, aby využívali diely dostupnejšie na trhu. To všetko bez kompromisov v kvalite a funkčnosti.

Náš tím sa tak ukázal ako odhodlaný a predovšetkým flexibilný, čo Loxone umožnilo rýchlo a prispôsobivo konať a dodávať produkty včas.

Skupina ľudí preberajúcich pracovné záležitosti

…pomôžeme vám urobiť limonádu

Ak máte problémy s dodávkami, Loxone ponúka viacero riešení, ktoré vám pomôžu projekt dokončiť – či už ste v akejkoľvek fáze.

Spoľahnúť sa môžete aj na vytrvalú podporu našich špecialistov. Sú vám k dispozícii a pomôžu vám s menším aj väčším projektom čo do jeho plánovania, ako aj riešenia problémov… Naši experti zaistia, aby ste v projektoch mohli pokračovať.

Knižnica

Loxone je otvorený mnohým zariadeniam tretích strán, takže nie ste viazaní iba na jedného výrobcu. Bezplatný Loxone Config umožňuje komponenty ľahko kombinovať. Prácu vám uľahčí Loxone Library s mnohými integračnými šablónami.

Loxone Config umožňuje v krátkom čase naplánovať a nakonfigurovať inteligentnú budovu so všetkým. Nemusíte byť programátorom, Config je ľahko pochopiteľný a jednoduchý na prácu.

Z čoho môžete ťažiť:

  • Zaručená dostupnosť produktu
  • Jednoduché programovanie – hodiny namiesto mesiacov
  • Jednoduché používanie – štandardy a funkcie pre jednoduchší život
  • Otvorené rozhrania – implementácia tisícov komponentov tretích strán
  • Škálovateľnosť – zvládneme všetko, od malých projektov po tie najväčšie
  • Priama vizualizácia projektu – s Loxone Configom a aplikáciou
Značka kvality

Zachráňte svoj projekt

Zastavil sa váš projekt kvôli problémom s dodávkami od výrobcu? Dohovorme si bezplatnú a nezáväznú konzultáciu a nájdime najlepšie riešenie pre vás či vašich zákazníkov!

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zdarma a nezáväzne

Naše konzultácie sú bezplatné a nemusíte sa pri nich k ničomu zaväzovať.

Konzultácia priamo u výrobcu

Porozprávajte sa s niektorým z našich odborníkov a rozhodnite, či je Loxone riešením, na ktorom chcete zakladať projekty.

Z pohodlia domova

Zavoláme vám, na konzultáciu si nemusíte vyhradiť celý deň.

Chcem byť informovaný o novinkách